DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Şişecam’dan Paramparça 10 Kasım Filmi

87 yılllık geçmişiyle Türkiye’nin en köklü şirketlerinden Şişecam, kuruluşunda imzası bulunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü çok özel bir 10 Kasım filmi ile andı.

Şişecam’dan Paramparça 10 Kasım Filmi
09.11.2022 14:30
594
A+
A-

87 yılllık geçmişiyle Türkiye’nin en köklü şirketlerinden Şişecam, kuruluşunda imzası bulunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü çok özel bir 10 Kasım filmi ile andı. Camı çekiç darbeleriyle kırarak yarattığı portrelerle dünya çapında ses getiren İsviçreli çağdaş görsel sanatçısı Simon Berger’in, 4028 çekiç darbesiyle yarattığı Atatürk portresi, “Paramparça” filmine hayat verdi.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleriyle 1935 yılında temelleri atılan Şişecam, bu 10 Kasım’da Ulu Önder’i, hazırladığı çok özel bir filmle andı. 

 

4028 çekiç darbesiyle camdan Atatürk portresi

Çekiç darbeleriyle cam yüzeyini kırarak çok özel bir teknikle oluşturduğu portrelerle dünya çapında ses getiren İsviçreli sanatçı Simon Berger, Şişecam’ın #Paramparça filmi için Atatürk’ün ikonik bir portresini cam üstüne vurduğu 4028 çekiç darbesiyle ölümsüzleştirdi. Bu eşsiz çalışma Şişecam’ın 10 Kasım’a özel hazırladığı “Paramparça” filmine de esin kaynağı oldu. 

 

Krombera imzası taşıyan filmin prodüksiyonunu Mug Production gerçekleştirirken filmin yönetmenliğini ise Emir Mavitan üstlendi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı