DOLAR
32,3772
EURO
35,1523
ALTIN
2.324,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Sistem Global'den dakikalar içinde sözleşme ihtiyacına çözüm sunan yeni akıllı sözleşme platformu: Legalmatic

Legalmatic, hazır belge otomasyonu sayesinde ucuz, hızlı, doğru ve kişiye özel sözleşme metinlerinin hazırlanmasını sağlıyor Türkiye’de alanında öncü danışmanlık şirketi Sistem Global, yenilikçi ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Sistem Global'den dakikalar içinde sözleşme ihtiyacına çözüm sunan yeni akıllı sözleşme platformu: Legalmatic
23.12.2022 11:20
221
A+
A-

Legalmatic, hazır belge otomasyonu sayesinde ucuz, hızlı, doğru ve kişiye özel sözleşme metinlerinin hazırlanmasını sağlıyor

Türkiye’de alanında öncü danışmanlık şirketi Sistem Global, yenilikçi ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Sistem Global, yeni ürünü akıllı sözleşme platformu Legalmatic ile kullanıcılara, tecrübeli hukukçular tarafından hazırlanan ve mevzuat değişikliğine göre güncellenen sözleşme metinlerine kolayca erişebilme imkanı sunuyor.

 

Ar-Ge, teknoloji ve inovasyon alanlarında farklı sektörlerden Türkiye’nin önde gelen birçok firmaya hizmet veren Sistem Global Danışmanlık, müşterilerinin, kurumların ve bireylerin karşılanamayan hukuki hizmet ihtiyacını teknoloji ile birleştirerek yeni bir çözüme imza attı. Sistem Global, en temel sözleşmelerden kapsamlı ortaklık sözleşmelerine kadar kişiselleştirilebilen, doğru ve güncel onlarca sözleşmeyi içeren akıllı sözleşme platformu Legalmatic’i hayata geçirdi. 

 

Tüm sözleşmeler 50 kişilik hukuk ekibi tarafından hazırlanıyor

Doküman tabanlı işleri kolaylaştıran, riski azaltan ve zaman kazandıran Legalmatic, kullanıcılarına kendi isterlerine göre sözleşmesini hazırlama imkanı sunarak kolay ve hızlı bir çözüm sağlıyor. Legalmatic ile kullanıcıların ihtiyaç duyacağı sözleşmeler, gerekli temel sorular cevaplanarak sorulara verilen yanıtlara göre kişiselleşip hazır hale geliyor. Sistem Global’in dijital bir altyapı olarak hayata geçirdiği Legalmatic’de; sözleşmeler, alanında uzman ve tecrübeli hukukçuların danışmanlığı ile 50 kişilik hukuk ekibi tarafından hazırlanıyor. Gerekli olan sözleşmeleri dakikalar içerisinde üreterek güvenilir şekilde kullanıma hazır hale getiren platform, mevzuat değişikliklerine göre de düzenli olarak güncelleniyor. Legalmatic sunduğu ipucu açıklamalar, bilgilendirici videolar ve canlı destek sistemi ile de kullanıcılarının hızlı ve kolay hizmet alabilmesi için yol gösteriyor.

 

“Legalmatic Sistem Global’in vizyoner bakış açısını yansıtan bir çözüm”

Legalmatic’in hızlı, doğru, güncel ve güvenilir bilgi sunduğunu belirten Sistem Global İcra Kurulu Üyesi Sertel Şıracı, “Bugün artan maliyetler nedeniyle pek çok insan ihtiyaç duyduğu hukuki hizmete erişemiyor. Herkesin internet üzerinden kolayca bulabileceği sözleşmeler hem kişiye özel ihtiyaçları karşılama noktasında hem de değişen mevzuatın gerisinde kalabiliyor. Biz de bu ihtiyaçtan yola çıkarak Sistem Global’in vizyoner bakış açısını ve inovasyon yeteneğini tam olarak yansıttığını düşündüğümüz yeni ürünümüz Legalmatic’i kullanıcılarımıza sunduk. Legalmatic’in, sağladığı zaman tasarrufu ve güncel bilgi aktarımı sayesinde başta müşterilerimize, kurumlara ve bireysel kullanıcılara fayda sağlamayı hedefliyoruz. Sistem Global olarak geçmişte olduğu gibi gelecekte de Legalmatic gibi yenilikçi ve değer üreten dijital servisler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı