DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Skal Uluslararası Dünya Kongresi 2024’te İzmir’de

İzmir  2024 yılında dünya turizm profesyonellerini İzmir'de buluşturacak ve Dünya Skal Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.

Skal Uluslararası Dünya Kongresi 2024’te İzmir’de
01.10.2022 15:40
319
A+
A-

İzmir  2024 yılında dünya turizm profesyonellerini İzmir'de buluşturacak ve Dünya Skal Kongresi’ne ev sahipliği yapacak. İzmir Skal Kulübü yöneticilerini makamında ağırlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentte ilk kez düzenlenecek uluslararası kongrenin seyahat ve turizm sektöründe sıçrama yaratacak bir güce sahip olduğunu  söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2024 yılı Dünya Kongresi yarışında ipi göğüsleyen Skal International'ın İzmir yöneticilerini makamında ağırladı. Dünya Skal Kongresi’nin 17 yıl sonra üçüncü kez Türkiye’de ilk kez de İzmir’de yapılacağına dikkat çekilen görüşmede Başkan Soyer, heyeti tebrik etti. İzmir Skal Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Güner Güney ve kulüp yöneticileri ise Başkan Tunç Soyer’e desteği için teşekkürlerini sundu.
 

 

İzmir için fırsat
 

Kongreye ev sahipliği yapmanın kent için bir fırsat olacağını belirten Başkan Soyer, uluslararası organizasyonun seyahat ve turizm sektöründe  sıçrama yaratacağını ifade etti. Uluslararası etkinliğin turizm ve kültürel açıdan vereceği katkıya da değinen Soyer, kentteki tüm dinamiklerin kongreye destek sunmasının önemine dikkat çekti. Soyer, “İlk iş beyin fırtınası toplantısı yapmak. Kim varsa bu hikayeyi anlatın, sunum yapın. Sonunda aranızda komite kurun” tavsiyesinde bulundu.

 

Yarışı İzmir kazandı
 

Skal, dünya turizm profesyonellerinin küresel turizmi ve arkadaşlığı yaymaya çalıştığı uluslararası en yaygın ve en eski turizm sivil toplum örgütü. Uluslararası Skal, bugün  84 ülkede, 359 kulüp ve turizmin üst düzey yöneticilerinden oluşan 14 bin 249 üye ile temsil ediliyor.  Bünyesinde, uluslararası seyahat ve turizm endüstrisindeki tüm sektörleri topluyor.  Skal'ın 2024 yılındaki dünya kongresinin İzmir’de yapılması için aday olan İzmir Skal Kulübü, Romanya’dan Bükreş, Rusya’dan St. Petersburg, Hindistan’dan Kalküta ile yarıştı. 27 Eylül'de 256 oyun kullanıldığı oylamada 159 oy alan İzmir, ipi göğüsleyen şehir oldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı