DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

SmartMessage, WhatsApp Business Çözüm Sağlayıcısı Oldu!

SmartMessage, sohbete dayalı müşteri deneyimleri alanında global etkinliğini artırmaya hazırlanıyor Pazarlama teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren SmartMessage, müşteri deneyimleri konusunda WhatsApp Business kullanıcıları için chatbot ve sohbete dayalı katma değerli çözümler sunmaya hazırlanıyor  Tüm dünyada yüz seksenden fazla ülkede iki milyardan fazla kişinin kullandığı WhatsApp anlık mesajlaşma platformu, işletmeler için de önemli bir özelliğe sahip.

SmartMessage, WhatsApp Business Çözüm Sağlayıcısı Oldu!
24.05.2023 11:50
163
A+
A-

SmartMessage, sohbete dayalı müşteri deneyimleri alanında global etkinliğini artırmaya hazırlanıyor

Pazarlama teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren SmartMessage, müşteri deneyimleri konusunda WhatsApp Business kullanıcıları için chatbot ve sohbete dayalı katma değerli çözümler sunmaya hazırlanıyor 

Tüm dünyada yüz seksenden fazla ülkede iki milyardan fazla kişinin kullandığı WhatsApp anlık mesajlaşma platformu, işletmeler için de önemli bir özelliğe sahip. WhatsApp Business Platform aracılığıyla kurumlar, müşterileriyle daha etkin iletişim kurma şansını yakalayabiliyor. Platform üzerinden WhatsApp Business Çözüm Sağlayıcıları da işletmelerle son kullanıcıları arasındaki iletişimi daha verimli kılacak çözümler sunabiliyor.

 WhatsApp Business Çözüm Sağlayıcısı olan SmartMessage, özellikle chatbot konusundaki deneyimlerini markaların hizmetine sunmanın heyecanını yaşıyor. SmartMessage Pazarlama Platformu’nda omnichannel pazarlama, otomasyon gibi yeteneklerin yanı sıra chatbot ve sohbete dayalı müşteri deneyimleri adına da çözümler bulunuyor. WhatsApp Business kullanıcıları için de bu deneyim ve işlevselliği sunacak olan SmartMessage ile markalar, özellikle müşterileriyle daha interaktif iletişim kurabiliyor.

SmartMessage’ın İletişim Deneyimi, WhatsApp Business Kullanıcıları ile Buluşuyor!

SmartMessage ile WhatsApp Business kullanıcısı markalar, şablonlar oluşturup kitlelerine WhatsApp mesajları gönderebiliyor. SmartMessage platformunda ayrıca WhatsApp üzerinden chatbot oluşturma özelliği de bulunuyor. Sektördeki yirmi yıla yakın deneyimi ile SmartMessage, özellikle chatbot kanalında kurumlara daha uzun soluklu müşteri ilişkileri oluşturma desteğini de sunmaya hazırlanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı