DOLAR
32,3679
EURO
35,1021
ALTIN
2.325,03
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Soner Çetin’den hayvan ambulansı müjdesi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Dünya Hayvan Hakları Gününde ilçeye tam donanımla hayvan ambulansı kazandırılacağı müjdesini verdi.

Soner Çetin’den hayvan ambulansı müjdesi
05.10.2022 14:50
227
A+
A-

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Dünya Hayvan Hakları Gününde ilçeye tam donanımla hayvan ambulansı kazandırılacağı müjdesini verdi. Başkan Soner Çetin, ilk müdahalelerin gerçekleştireceği bu ambulansta ameliyat da yapılabileceğini açıkladı.

 

Dünya Hayvan Hakları Günü dolayısıyla Çukurova Belediyesi Hayvan Barınağında yapılan etkinlikte Başkan Soner Çetin, hayvan ambulansı müjdesi verdi.

 

Çukurova Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kreşleri ve Fatıma Zehra İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte konuşan Başkan Soner Çetin, hayvan hakları konusunda çok duyarlı olduklarını söyledi. Sokakta yaşayan canlara sahip çıkmaya çalıştıklarını belirten Başkan Soner Çetin, bu konuda faaliyet gösteren dernek ve kuruluşlarında büyük önemi olduğunu anlattı.

 

Başkan Soner Çetin, tüm belediyelerden de aynı duyarlılığı göstermesini beklediğini kaydederek, “Buradan size bir müjde vermek istiyoruz. En yakın zamanda Türkiye’nin en gelişmiş hayvan ambulansını alıp hizmete sunacağız. Bu ambulansta ilk müdahale yanında ameliyat da yapılabilecek. Umut ediyorum ki bu da Türkiye’ye örnek olacaktır” dedi.

 

Soner Çetin, çocuklara da sokak hayvanlarına gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

 

“Çukurova Belediyesinin Gülen Yüzler Semt Kreşlerinden çocuklarımız Atatürkçü olarak çıkıyorlar, İstiklal Marşını, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini öğrenen çocuklar olarak mezun oluyorlar. Aynı zamanda hayvan sever olarak mezun oluyorlar.”

 

AYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık da konuşmasında çocuklara hayvanların insanların dostu olduğunu belirterek, bu konuda yaptığı çalışmalardan dolayı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti.

 

KİHAYKO Başkanı Metin Yıldırım ise Başkan Soner Çetin’in hayvanlarla ilgili önemli projeler geliştirdiği anlattı. Metin Yıldırım, özveriyle çalıştıklarını vurguladığı Çukurova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Bahar Karabulut ve müdürlük personeline teşekkür etti.

 

Çukurova Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kreşi öğretmeni Tuğçe Çetin de konuşmasında Hayvanları Koruma Günü ile ilgili çocukları bilgilendirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı