DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Sony Pictures gelecek filmlerinin lansmanını Las Vegas CinemaCon'da yaptı

Dünyanın en büyük yapım şirketlerinden Sony Pictures Entertainment, 2023 yılında gösterimine girecek filmlerinin lansmanını yaptı.

Sony Pictures gelecek filmlerinin lansmanını Las Vegas CinemaCon'da yaptı
29.04.2023 21:20
225
A+
A-

Dünyanın en büyük yapım şirketlerinden Sony Pictures Entertainment, 2023 yılında gösterimine girecek filmlerinin lansmanını yaptı. Las Vegas CinemaCon’da 24-27 Nisan’da sektör profesyonelleri ve sinema salonu sahiplerinin katılımı ile gerçekleşen lansmanda The Equalizer 3, Spider-Man: Across the Spider-Verse, Gran Turismo ve No Hard Feelings gibi merakla beklenen filmlerin yıldız oyuncuları ve yönetmenleri bir araya geldi. 

Dünyanın en önemli film ve televizyon programlarının yapımcılığını, ticaretini ve dağıtımcılığını yapan Sony Pictures Entertainment, 24-27 Nisan’da Las Vegas CinemaCon’da gelecek filmlerinin lansmanını yaptı. Sektör profesyonelleri ve sinema salonu sahiplerinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte yıldız oyuncular ve yönetmenler bir araya geldi. Dört gün boyunca heyecanla beklenen filmlerin fragmanlarının ve güncellemelerinin paylaşıldığı lansmanın açılış gecesinde konuşan Sony başkanı ve CEO’su Tom Rothman, Sony’nin 2023’te birbirinden devasa filmlerle sinemalarda yer alacağını söyledi.

Denzel Washington’ın başrolünde yer aldığı ve ülkemizde “Adalet 3: Son” olarak gösterime girecek olan The Equalizer serisinin son filmi, Örümcek-Evreni serisinin yeni bölümü “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş, efsanevi PlayStation yarış oyunu serisinden uyarlanan film “Gran Turismo” ve başrolünde Jennifer Lawrence yer aldığı “Büyü de Gel” gibi merakla beklenen filmlere ait bilgilerin ve görüntülerin paylaşıldığı etkinlikte ayrıca 68 yaşındaki deneyimli oyuncu Denzel Washington ömür boyu başarı ödülünü aldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı