DOLAR
32,3865
EURO
35,0621
ALTIN
2.326,80
BIST
9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Sporculardan Başkan V. Özkan’a ziyaret

Menderes Belediye Başkan V.

Sporculardan Başkan V. Özkan’a ziyaret
15.11.2022 12:50
350
A+
A-

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, İstanbul’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Balkan Şampiyonasında ikincilik elde eden ekibi makamında ağırladı.

 

Özkan, “Menderes Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek” dedi.

 

İlçemizin adını spor alanında duyurmaya devam edeceğiz”

İstanbul’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Balkan Şampiyonası “Çiftler 12-14 Yaş Kategorisi”nde Zeynep İyitürk ve Deniz Öztürk, 3 ülkeden yarışmacının katıldığı şampiyonadan ikincilikle döndü.

 

Galibiyet sonrası Deniz Öztürk’ü ve Milli Takım Antrenörü Ayşıl Karasu’yu makamında ağırlayan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, sporcuların elde ettikleri başarılardan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

 

“İstanbul’da düzenlenen Aerobik Cimnastik Balkan Şampiyonası “Çiftler 12-14 Yaş Kategorisi”nde ikincilik elde ederek bizlere büyük mutluluk yaşatan sporcumuz Deniz Öztürk’ü ve Milli Takım Antrenörü Ayşıl Karasu’yu makamımızda ağırladık. Sporcularımızı ve antrenörümüzü elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum.”

 

Menderes Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini de belirten Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Sporcularımızın özverili ve başarılı çalışmalarıyla Menderes’imizin adını spor alanında da ulusal ve uluslararası alanda duyurmaya devam ediyoruz. Bizler de Menderes Belediyesi olarak ilçemizin adını her alanda olduğu gibi spor alanında da başarılı bir şekilde duyurmaya ve sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz.” 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı