DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Süper Lig'de 24 ve 25'inci hafta maçları, TOD üyelerine ücretsiz

Deprem felaketi nedeniyle ara verilen Spor Toto Süper Lig maçları, 3 Mart günü yeniden başlıyor.

Süper Lig'de 24 ve 25'inci hafta maçları, TOD üyelerine ücretsiz
03.03.2023 14:20
251
A+
A-

Deprem felaketi nedeniyle ara verilen Spor Toto Süper Lig maçları, 3 Mart günü yeniden başlıyor. Futbolseverler, 24 ve 25’inci hafta maçlarını, Türkiye’nin yeni dijital platformu TOD’dan ücretsiz olarak izleyebilecek.

Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. beIN MEDIA GROUP olarak bir kez daha tüm Türkiye’ye geçmiş olsun diyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. 

Afet nedeniyle ara verilen Spor Toto Süper Lig, 3 Mart Cuma günü Corendon Alanyaspor-Medipol Başakşehir FK arasında oynanacak maçla yeniden başlıyor.

Ligin ertelenmesinden dolayı, 3 – 6 Mart arasında oynanacak 24’üncü hafta maçları ile 10 – 13 Mart tarihleri arasında oynanacak 25’inci hafta maçlarının tamamı yayın hayatına 21 Kasım’da başlayan beIN MEDIA GROUP’un yeni dijital içerik platformu TOD üyelerine ücretsiz olarak yayınlayacak.  

Spor Toto Süper Lig’in 24. ve 25. hafta maçlarının yanı sıra izleyiciler aynı zamanda dizi, film, belgesel ve TV canlı yayınlarını da 3 – 13 Mart tarihleri arasında ücretsiz olarak TOD’da izleyebilecek. 

Her zevke hitap eden premium eğlence içeriklerini üyeleriyle buluşturan yeni dijital içerik platformu TOD üzerinden Süper Lig 24. ve 25. hafta müsabakaları ücretsiz izlenebilecek. Daha önce TOD üyeliği olmayanlar todtv üzerinden kredi kartı gerekmeksizin kayıt oluşturarak maçları ücretsiz izleyebilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı