DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Süper Yetenek serisinde macera tüm hızıyla devam ediyor

Sevilen animasyon filmi Rock Dog serisinin üçüncü filmi, Rock Dog 3: Battle The Beat (Süper Yetenek 3: Büyük Yarış) 20 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşuyor.

Süper Yetenek serisinde macera tüm hızıyla devam ediyor
19.01.2023 17:30
315
A+
A-

Sevilen animasyon filmi Rock Dog serisinin üçüncü filmi, Rock Dog 3: Battle The Beat (Süper Yetenek 3: Büyük Yarış) 20 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşuyor.  Bodi ve arkadaşlarının eğlenceli ve sürükleyici hikayesi, sömestr tatili boyunca çocuklu ailelerin ve animasyon tutkunlarının favori filmi olmaya aday. 

Süper Yetenek serisi gördüğü ilgi üzerine yeni filmi ile sinemaseverlerle buluşuyor. TME Films dağıtımıyla sömestr tatili döneminde vizyonda olacak Süper Yetenek 3: Büyük Yarış dünyayı gezdikten sonra biraz ara verip köyüne dönen Bodi’nin eğlenceli ve sürükleyici hikayesini konu alıyor. 

Bodi, kız grubu K-9’un, Angus Scattergood’un kim olduğunu bilmediğini öğrendiğinde, yeni nesil rock yıldızlarına ilham vermek için müzikal yarışma programı Battle the Beat’e katılmaya karar verir. Ancak Bodi, TV şovuna dahil olurken çiğneyebileceğinden daha fazlasını ısırır ve hedeflerini gözden kaçırarak bir gecede bir TV kişiliği haline gelir.

Her sahnesi ile animasyon tutkunlarına bambaşka bir eğlence yaşatacak olan Süper Yetenek 3: Büyük Yarış 20 Ocak’tan itibaren sinemalarda!

Süper Yetenek 3: Büyük Yarış Künyesi:

Yönetmen: Anthony Bell 

Senaryo: Rob Muir

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı