DOLAR
32,4798
EURO
34,9465
ALTIN
2.435,91
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Tatlı devinden Mehter Marşlı açılış

Birbirinden lezzetli tatlılarıyla Avrupa ve Ortadoğu ülkelerini sallayan Sultan Tatlı, Türkiye’deki 5.

Tatlı devinden Mehter Marşlı açılış
06.06.2023 15:00
203
A+
A-

Birbirinden lezzetli tatlılarıyla Avrupa ve Ortadoğu ülkelerini sallayan Sultan Tatlı, Türkiye’deki 5. Şubesini mehter marşıyla açtı.

ABD başta olmak üzere birçok Avrupa ve Ortadoğu ülkesinde şubeleri bulunan Sultan Tatlı, İstanbul’da 5’inci şubesini Aksaray Yusufpaşa’da açtı. Mehter marşı ile yapılan açılışa iş ve sanat dünyasından birçok davetli katıldı. Sosyal Medya Fenomeni Mehmet Berk Ergin’de açılışta hazır bulundu. Yeni tatlı çeşitleri, ürettikleri kahve ve çay ürünlerini Türk Halkının hizmetine sunacaklarını dile getiren  Sultan Grubun Kurucusu Samir Alkasir ve Sultan Tatlı Genel Müdürü Alaa Khamis  ‘Türkiye’nin dört bir yanına şubeler açmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde büyük bir tatlı festivaline de imza atacağız’dedi.

Açılışta yaklaşık 300 tepsi tatlı davetlilere ve caddede bulunan vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. Şubenin önünde kuyruk oluştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı