DOLAR
32,3592
EURO
34,9986
ALTIN
2.324,57
BIST
9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Tekirova Mahallesi’nde 40 yıldır yapılmayan dere ıslah çalışmaları çözüme kavuşuyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Tekirova Mahallesi’ndeki dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirova Mahallesi’nde 40 yıldır yapılmayan dere ıslah çalışmaları çözüme kavuşuyor
04.10.2022 20:30
235
A+
A-

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Tekirova Mahallesi’ndeki dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

 

İncelemeler sırasında Belediye Başkanı Topaloğlu’na, Kemer Belediyesi meclis üyesi Recep Yılmaz ile Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle Sorumlusu Adem Barış da eşlik etti.

 

Tekirova Mahallesi Cumayeri mevkisindeki derede ıslah çalışmaları hakkında belediye personelinden bilgi alan Başkan Topaloğlu, mahalle sakinlerinin taleplerini kısa sürede değerlendirdiklerini ve çalışmalara başladıklarını hatırlattı.

 

Topaloğlu, yapılan ıslah çalışmalarının hızla ilerlediğine dikkat çekerek, “Vatandaşlarımız buradaki dereden karşıya geçmek zorunda kalıyordu. Buradaki ıslah çalışmalarımızı tamamladıktan sonra bu sorun ortadan kalkacak. Yaklaşık 40 yıllık sorunu çözüme kavuşturuyoruz. Dere üzerine yapılacak olan köprü sayesinde de vatandaşlarımız derenin karşı tarafına rahatlıkla geçebilecek. Halkımız için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Tekirova mahalle sakinleri de yaklaşık 40 yıllık sorunun çözüme kavuşacağı için mutlu olduklarını belirterek, emeklerinden dolayı Başkan Topaloğlu ve belediye personeline teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı