DOLAR
32,5440
EURO
34,8523
ALTIN
2.432,78
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Teknosa'dan okula dönüş kampanyası

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, sadakat programı TeknoClub üyelerine özel ‘okula dönüş’ kampanyası ile farklı indirim fırsatları sunuyor.

Teknosa'dan okula dönüş kampanyası
18.08.2023 18:00
129
A+
A-

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, sadakat programı TeknoClub üyelerine özel ‘okula dönüş’ kampanyası ile farklı indirim fırsatları sunuyor. TeknoClub üyeleri, 18-22 Ağustos arasındaki harcamalarıyla kazandıkları indirimleri okula dönüş dönemini kapsayan 25 Ağustos-17 Eylül arasında kullanabilecek. 

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, “Herkes için Teknoloji” felsefesiyle hayata geçirdiği sadakat programı TeknoClub üyelerine ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. TeknoClub üyeleri, ‘okula dönüş’ kampanyası kapsamında 18-22 Ağustos tarihleri arasında yapacakları 5 bin TL üzeri alışverişlerde 500 TL, 15 bin TL ve üzeri alışverişlerde 1.250 TL, 30 bin TL ve üzeri alışverişlerde de 2.500 TL indirim fırsatından yararlanabilecek. Kazanılan bu indirimler, 25 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında 5.000 TL üzeri alışverişlerde kullanılabilecek. 

Nasıl üye olunur?

TeknoClub programına Teknosa’nın web sitesi, mağazaları, mobil uygulamalar üzerinden ya da TEKNOCLUB yazıp 7889’a SMS göndererek üye olmak mümkün. TeknoClub üyeleri, harcamaları oranında bir üst üyeliğe geçerek, daha çok avantajdan yararlanabiliyor. TeknoPlus, TeknoPro ve TeknoElit üyeliklerine dahil olan müşteriler, avantajlı kampanyalar, doğum gününe özel ve 3’üncü parti markalarda geçerli indirimlerin yanı sıra ücretsiz kargo, çağrı merkezi ve servis hizmetlerinde öncelikler, sürpriz hediyeler ve ayrıcalıklara sahip oluyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı