DOLAR
32,3650
EURO
34,9694
ALTIN
2.325,97
BIST
9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Teksüt lezzetleri Antalya'da HORECA sektörünün en büyük fuarında

Türkiye’nin en köklü süt ve süt ürünleri markası Teksüt, 17-20 Ocak 2023 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek 29’uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na katılarak HORECA sektörü için ürettiği ürünleri tanıtacak.

Teksüt lezzetleri Antalya'da HORECA sektörünün en büyük fuarında
12.01.2023 16:20
361
A+
A-

Türkiye’nin en köklü süt ve süt ürünleri markası Teksüt, 17-20 Ocak 2023 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek 29’uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na katılarak HORECA sektörü için ürettiği ürünleri tanıtacak.

 Evlerdeki sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alan Teksüt, HORECA profesyonellerinin, otel ve restoranlardaki şeflerin de tercih ettiği süt ve süt ürünleri markası olarak öne çıkıyor. Beş yıldızlı oteller, restoranlar ve catering şirketlerinin de tercihini Teksüt lezzetleri oluşturuyor. 

HORECA sektörünün en büyük buluşması olarak kabul edilen Anfaş Antalya Fuarcılık tarafından 17-20 Ocak 2023 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da gerçekleşecek 29’uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda Teksüt Salon 3 – No:L8 numaralı standında ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, Antalya’daki turizm canlılığının ulusal ve uluslararası ziyaretçilerin yarattığı taleple birlikte Teksüt ürünlerinin oteller, restoranlar ve catering firmalarından büyük talep gördüğünü belirtti. Yaşanan talebin karşılanması ve HORECA sektörüne yönelik ürünleriyle Teksüt’ün fark yarattığını sözlerine ekleyen Keleş, “Bu fuara kurumsal olarak ilk defa katılıyoruz. Amacımız turizmin başkenti olan Antalya’daki otellerde ve restoranlardaki pazar payımızı büyütmek. Otel ve restoranlardaki şeflerle birlikte otellerde konaklayan misafirlerle Teksüt kalitesini buluşturmak.” dedi. 

Aşçılar kalitemize ve lezzetimize güveniyor 

Murat Keleş, yurtiçi turizmin yaz aylarında canlanmasının ardından sonbaharda özellikle okulların 1 haftalık ara tatiliyle hareketliliğin devam etmesiyle birlikte turizm tesislerinden Teksüt ürünlerine büyük talep geldiğini söyledi. Mutfak profesyonellerinin müşterilerini mutlu etmeye odaklandığının altını çizen Murat Keleş, “Şeflerin bu hassasiyetine kalite, lezzet ve tazelikle cevap veriyoruz. Bu nedenle Teksüt evlerde olduğu kadar profesyonel mutfaklarda da tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor” dedi.

Antalya Expo Center’da 20 bin metrekarelik alanda düzenlenecek fuarda 300 firma, bin 500 marka yer alırken fuara yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı