DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Tepe Savunma ve Güvenlik TEGV’li çocuklarla İstanbul’un tarihi yerlerini gezdi

Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında yeni projelere imza atan Tepe Savunma ve Güvenlik, Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı (TEGV) ile ‘Küçük Kaşifler Büyük Keşifler Projesi’ni hayata geçirdi.

Tepe Savunma ve Güvenlik TEGV’li çocuklarla İstanbul’un tarihi yerlerini gezdi
27.10.2022 14:20
202
A+
A-

Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında yeni projelere imza atan Tepe Savunma ve Güvenlik, Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı (TEGV) ile ‘Küçük Kaşifler Büyük Keşifler Projesi’ni hayata geçirdi. Tepe Savunma ve Güvenlik; Beykoz Öğrenim Birimi’nde eğitim gören çocuklar ve TEGV gönüllüleriyle İstanbul’un tarihi mekânlarını ziyaret ederek, onları geçmişe doğru bir yolculuğa çıkararak keyifli bir deneyim yaşattı.

Çevreye, topluma ve çalışanlarına karşı sorumluluklarının bilincinde olan güvenlik sektörünün lider firması Tepe Savunma ve Güvenlik, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor. Tepe Savunma ve Güvenlik, bu kapsamda kurulduğu günden bu yana 27 yılda 3 milyondan fazla çocuğa nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliğine imza atarak, ‘Küçük Kaşifler Büyük Keşifler Projesi’ni hayata geçirdi. Tepe Savunma ve Güvenlik, proje kapsamında TEGV Beykoz Öğrenim Birimi’nde nitelikli eğitim desteğiyle buluşan 20 çocuk ve beş TEGV gönüllüsü için 25 Ekim Salı günü, İstanbul’da mimarisi ve tarihiyle ikonikleşen mekânlarda bir gezi gerçekleştirdi.

 

Saat 10.00’da Ayasofya Camii önünde buluşan TEGV Beykoz Öğrenim Birimi öğrencileri, rehber eşliğinde sırasıyla; Hürrem Sultan Hamamı, Ayasofya, Aya İrini, Alman Çeşmesi, Hipodrom İbrahim Paşa Sarayı’nı, Dikilitaş Yılanlı Sütun Örme Taş, Sultanahmet Camii ve Yerebatan Sarnıcı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında tarihi bilgiler de aktarılan çocuklar, kendilerini bir zaman yolculuğunun içinde buldu. Gezdikleri mekanlar arasında daha önce hiç görmedikleri yerler de olduğunu belirten TEGV’li çocuklar, geziyle birlikte birçok yeni bilgi öğrendiklerini ve geziden çok keyif aldıklarını söylediler. Gezi sırasında fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmeyen minikler, gezi sonunda yeni hatıralar biriktirmiş olarak geziden mutlu ayrıldılar.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı