DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

TFXTarget'tan Yurt İçi Hisse Senedi İşlemlerinde Komisyon İndirimi

Türkiye Finans, dijital yatırım platformu TFXTarget üzerinden yurt içi hisse senedi alım/satım işlemlerinde on binde 5 komisyon oranı ile işlem yapma imkanı sunan kampanya başlattı.

TFXTarget'tan Yurt İçi Hisse Senedi İşlemlerinde Komisyon İndirimi
20.04.2023 15:00
291
A+
A-

Türkiye Finans, dijital yatırım platformu TFXTarget üzerinden yurt içi hisse senedi alım/satım işlemlerinde on binde 5 komisyon oranı ile işlem yapma imkanı sunan kampanya başlattı. Bankanın inaktif yatırım hesabı olan ve yeni yatırım hesabı açan müşterileri için başlattığı kampanya, 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek.

Türkiye Finans, yatırım yapmak isteyen herkesin kolaylıkla birikimlerini değerlendirmesine ve varlıklarını yönetmesine imkân tanıyan öncü mobil yatırım platformu TFXTarget üzerinden yurt içi hisse senedi alım/satım işlemlerinde komisyon indirimi kampanyasını devreye aldı. 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile inaktif yatırım hesabı olan ve yeni yatırım hesabı açanlara, TFXTarget üzerinden yurt içi hisse senedi işlemlerinde on binde 5 komsiyon oranı ile işlem yapma imkanı sunan kampanya başlattı. 

TFXTarget ücretsiz canlı veri uygulaması ve gelişmiş grafik yapısı ile öne çıkıyor

Yatırımcılar mobil yatırım platformu TFXTarget’in sunduğu grafik uygulaması ile hisse senetlerinin anlık ve geçmiş tarihli fiyat bilgilerine göre analizler yapabiliyor, işlemlerini Borsa İstanbul’un desteklediği emir türleri ile fiyat takibi yapmalarına gerek kalmadan, belirleyecekleri seviyeden gerçekleştirebiliyor. Ayrıca TFXTarget’ın ücretsiz canlı veri uygulaması ile Borsa İstanbul’ da gün içinde en çok artan hisselerin ve en çok azalan hisse senetlerinin bilgilerini kolaylıkla görüntüleyebiliyor. 

TFXTarget ile global şirketlerin hissedarı olmak da mümkün!

Katılım bankacılığı sektöründe ilk olma özelliği taşıyan TFXTarget üzerinden, zenginleştirilmiş̧ yeni özelliklerle birlikte Dow Jones İslami Endeksi’nde yer alan ABD ve Avrupa borsalarında işlem gören teknolojiden otomotive, gıdadan sağlığa kadar global ölçekli birçok şirketin hissedarı olmak da mümkün. Yatırımcılar TFXTarget ile Apple, Meta, Amazon ve Tesla gibi dev şirketlerin hisselerini kolayca alıp, satabiliyor.

Dakikalar içerisinde yatırım yapmaya başlanabilir

TFXTarget yatırım platformunu kullanmak için Türkiye Finans müşterisi olmak gerekiyor. Görüntülü görüşme ile dakikalar içinde Türkiye Finans müşterisi olduktan sonra yatırımcılar, Türkiye Finans Mobil Şube’de yer alan başvurular menüsü altından TFXTarget uygulamasını indirebiliyor. Mevcut dijital şifre ile anında platforma giriş yapan yatırımcılar, yatırımlarına TFXTarget ile yön vermeye başlayabiliyor.

“Borsada hızlı, güvenli ve kolayca yatırım yapmak mümkün”

Türkiye Finans’ın, ülkemizde dijital kanallar üzerinden müşteri olma kolaylığını sunan ilk bankalardan biri olduğunu belirten Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, kampanyayla ilgili şunları söyledi:

“Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) verilerine göre yatırımcı sayısı yılbaşından bu yana yaklaşık 750 bin artış kaydederek 4,5 milyonu aştı. Halka arzlarla birlikte bireysel yatırımcı sayısı da hızla artıyor. Türkiye Finans olarak bu trendi görerek, ülkemizdeki borsaya yönelen büyük ilgiye, mobil versiyonunu 2017’de geliştirdiğimiz yatırım platformumuz TFXTarget ile güçlü bir yanıt verdik. Her ölçekten yatırımcının kolaylıkla birikimlerini değerlendirmesine ve varlıklarını yönetebilmesine imkân tanıyan TFXTarget üzerinden yaptığımız komisyon indirimi kampanyasıyla da yatırımcılara sunduğumuz avantajları artırıyoruz. Katılım bankacılığı sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyan TFXTarget yatırım platformumuz, güncel ara yüzü ile her seviyeden yatırımcıya, en büyük marka ve şirketlerin kolaylıkla hissedarı olma imkânı sunuyor.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı