DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Tire'de Cevher rüzgarı

Ramada by Wyndham Tire Hotel, unutulmaz gecelerinden birini daha yaşadı.

Tire'de Cevher rüzgarı
04.01.2023 16:10
344
A+
A-

Ramada by Wyndham Tire Hotel, unutulmaz gecelerinden birini daha yaşadı. Ünlü şarkıcı Cevher’in sahne aldığı yılbaşı gecesine katılan misafirler yeni yıla eğlenerek girdi. 

Ramada by Wyndham Tire Hotel’de gerçekleşen yılbaşı konserine yüzlerce kişi katıldı. Ünlü şarkıcı Cevher, sevilen şarkılarını bölge halkı için söyledi. Cevher’in yanısıra gecede DJ Atalay Tuncalı, Ali Övek ve Fasıl Ekibi ve Manolya Oryantel Dans Grubu yer aldı. Lezzetli menüler eşliğinde eğlenceli bir yılbaşı gecesi geçiren misafirler, ünlü şarkıcı Cevher’in şarkılarına eşlik edip bol bol dans etti. 

Ramada by Wyndham Tire Hotel Genel Müdürü Funda Danacı, “2023’ ün başarı, sevgi, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. En içten dileklerimle yeni yılınızı kutluyorum. Ramada, Tire’de otelcilik sektöründe 5 yıldız konseptinde hizmet veriyor. Konaklama, SPA Merkezi, Ala Carte Restoran ve Port Kulüp Eğlence merkezi ile standartların üstünde hizmet veriyoruz. Değerli sanatçımız Cevher Hanım ile muhteşem bir yılbaşı galasından sonra organizasyonlarımız değerli sanatçılarımız ile devam edecek. 22 Ocak’ta Mesut Külahlı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Aydan Kahraman ve Umut Kaplan, 8 Mart Kadınlar Matinesi’nde Aydan Kahraman ve Arif Saçlı eşsiz performansları ile sahne alacaklar. Gizli cennet Tire’mizi keşfetmek üzere yılların tecrübesi ile siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan gurur duyarız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı