DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Türk Dünyası Korosu İçin Son Başvuru Tarihi 28 OCAK 2023

Keçiören Belediye Konservatuvarı bünyesinde kurulacak Türk Dünyası Korosu için başvuru tarihi 28 Ocak 2023’e kadar uzatıldı.

Türk Dünyası Korosu İçin Son Başvuru Tarihi 28 OCAK 2023
27.12.2022 16:00
356
A+
A-

Keçiören Belediye Konservatuvarı bünyesinde kurulacak Türk Dünyası Korosu için başvuru tarihi 28 Ocak 2023’e kadar uzatıldı. Yetenekli olduğunu düşünen ve sesine güvenen kadın ve erkek seslerden oluşacak koro için 18 yaş üstü tüm sanatseverler değerlendirmeye alınacak.

Türk Dünyası Korosu seçmelerine ilişkin bilgiler Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Özellikle Türk Cumhuriyetlerinde doğmuş ve Ankara’da ikamet eden tüm musikişinaslarımızı koro seçmelerimize bekliyoruz. Öz topraklarımızın nağmelerine birlikte ses vermek için Türk Dünyası Müziklerine ilgi duyan herkes seçmelere katılabilirler. Koromuz, Türk Dünyasının güçlü sesi Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin ve Piyanist Cavid Abidov tarafından çalıştırılacak. Koro seçmelerimiz 28 Ocak 2023 Cumartesi saat 10.00’da, Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezimizde Konservatuvarımızın Genel Sanat Yönetmeni Ertuğrul Karabulut,  Azerin ve Cavid Abidov tarafından yapılacaktır.” dedi.

Türk Dünyası Korosu’na başvuru için dileyen Keçiören Belediyesi kurumsal web sayfasında bulunan başvuru linki üzerinden dileyen ise Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan Belediye Konservatuvarı yönetim birimine yüz yüze başvuruda bulunabiliyor. ​

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı