DOLAR
32,3159
EURO
35,1191
ALTIN
2.296,14
BIST
9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Türk Telekom eSüper Lig'de derbi günü: 2 dev maç canlı yayınla Tivibuspor ekranlarında

Türk Telekom sunduğu yeniliklerle, dijital oyun ve eSpor ekosistemine öncülük etmeye devam ediyor.

Türk Telekom eSüper Lig'de derbi günü: 2 dev maç canlı yayınla Tivibuspor ekranlarında
08.05.2023 20:00
201
A+
A-

Türk Telekom sunduğu yeniliklerle, dijital oyun ve eSpor ekosistemine öncülük etmeye devam ediyor. 

Dijital oyun alışveriş platformu Playstore ve GAMEON markasıyla oyunseverlerin yanında olan Türk Telekom, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve Süper Lig’de mücadele eden 17 takımın yer aldığı Türk Telekom eSüper Lig’in isim ve yayıncısı olarak, birbirinden heyecanlı karşılaşmaları Tivibu üzerinden seyircisine sunuyor. Türk Telekom eSüper Lig’deki; Fenerbahçe-Beşiktaş ve Trabzonspor- Galatasaray derbileri Tivibu ekranlarında sporseverlerle buluşacak. Türk Telekom eSüper Lig maçları Türk Telekom’un TV platformu Tivibu’daki Tivibuspor kanalından, YouTube ve Twitch kanalları üzerinden canlı yayınlanıyor.  

 

Teknoloji ve dijital dönüşümdeki bilgi birikimi ile oyun dünyasına katkı sağlayan ürün ve hizmetler sunan Türk Telekom, Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği ve Spor Toto Süper Lig takımlarının yer aldığı Türk Telekom eSüper Lig’de yer alan birbirinden heyecanlı maçları yayın platformu Tivibu üzerinden sporseverlerle buluşturuyor. Maçlar, Türk Telekom’un TV platformu Tivibu’ daki Tivibu Spor 4 kanalından, Tivibu Spor YouTube ve Twitch kanalları üzerinden canlı yayınlanıyor. 

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden “Türk Telekom olarak Türkiye’nin dijitalleşmesi vizyonumuz kapsamında ülkemizin dört bir yanındaki fiber yatırımlarımızı aralıksız sürdürürken 1000 Mbps’a kadar yükselen hızlarda internet deneyimi sunuyoruz.  Teknoloji ve dijital dönüşümdeki bilgi birikimimiz ile eSpor dünyasının beklentilerine ve ihtiyaçlarına katkı sağlayacak ürün ve hizmetler geliştirmeye ve bu alandaki öncü rolümüzü sürdürmeye devam ediyoruz. Dijital oyun alışveriş platformumuz Playstore ile bugüne kadar 1000’den fazla popüler PC ve Mobil oyun ile çeşitli oyun paketlerini dünya ile aynı anda, oyun severlere sunduk. Yakın bir zamanda sektörün oyunculara özel internet ve oyun odaklı faydalar sunan tek markası olan GAMEON ile de internet ve oyun odaklı faydalar ve etkileşimleri içeren daha entegre bir platformun kapılarını açtık. Sporun gelişimi ve geniş kitlelere ulaşması için uzun yıllardır farklı dallarda sunduğumuz desteği, giderek daha büyük kitleleri peşinden sürüklediğini gördüğümüz eSpor ekosisteminin gelişimi için de sunuyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yaptığımız iş birliği ile ismimizi verdiğimiz, aynı zamanda resmi yayın sponsoru olduğumuz Türk Telekom eSüper Lig’deki karşılaşmaları; izleyicilere birçok yenilik ve teknolojik özellikler sunduğumuz TV platformumuz Tivibu ile sporseverlerle buluşturuyoruz” dedi.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı