DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Türk Telekom GAMEON’dan Türkiye’de bir ilk: Discord üzerinden 7/24 internet destek hizmeti başladı

Türk Telekom’un oyun deneyimini internet ve oyun odaklı fırsatlarla güçlendiren markası GAMEON, oyunculara oyun ekosisteminde sıklıkla kullanılan iletişim platformu Discord üzerinden internet destek hizmetini hayata geçirdi.

Türk Telekom GAMEON’dan Türkiye’de bir ilk:  Discord üzerinden 7/24 internet destek hizmeti başladı
06.12.2022 14:30
277
A+
A-

Türk Telekom’un oyun deneyimini internet ve oyun odaklı fırsatlarla güçlendiren markası GAMEON, oyunculara oyun ekosisteminde sıklıkla kullanılan iletişim platformu Discord üzerinden internet destek hizmetini hayata geçirdi. Oyun ekosistemindeki konulara hâkim müşteri temsilcileri, ‘Türk Telekom 7/24 İnternet Destek’ Discord kanalı üzerinden oyuncuların ihtiyaçlarına anında çözüm geliştiriyor. 

 

Türkiye’de oyunun ve oyuncunun ihtiyaç duyduğu teknolojinin sahibi Türk Telekom GAMEON, oyun ekosistemine yenilikleri ile katkı sağlamaya devam ediyor. GAMEON, Türk Telekom müşterilerine, oyun tutkunlarının sıklıkla tercih ettiği iletişim platformu Discord üzerinden internet destek hizmeti sunmaya başladı. Oyuncuların internetle ilgili bilgi, işlem ve teknik ihtiyaçlarıyla özel olarak ilgilenecek Türk Telekom GAMEON müşteri temsilcileri oyuncuların internet deneyimlerini iyileştirmeye katkı sağlıyor.

 

Oyuncuların takım arkadaşı GAMEON, artık Discord’da

Türk Telekom GAMEON oyun ekosistemi için değer üretmeyi amaçladığı yenilikçi projesiyle oyuncuların en büyük destekçisi. Türk Telekom’un ‘GAMEON İnternet Destek’ ekipleri, GAMEON Discord platformundaki ‘Türk Telekom 7/24 İnternet Destek’ kanalı üzerinden oyunculara özel bir müşteri deneyimi sunuyor. Oyunculara hizmet için özel eğitimler alan müşteri temsilcileri, internetle ilgili yaşanabilecek teknik sorunların hızlı bir şekilde çözüme ulaşmasını sağlarken, GAMEON’un oyunculara özel internet kampanyaları ve oyun odaklı fırsatlarına ait bilgilere de erişebiliyor. 

 

‘GAMEON İnternet Destek’ ekipleri, aynı zamanda daha yüksek hızlı internet paketlerine geçmek isteyen, kampanyasını yenilemek isteyen, aldığı internet hizmeti ile ilgili detaylı bilgiye ihtiyacı olan müşterilere de destek sağlarken Türk Telekom’lu olmak isteyen oyun tutkunlarına da ‘Türk Telekom 7/24 İnternet Destek’ Discord kanalı üzerinden yardımcı oluyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı