DOLAR
32,3297
EURO
35,0425
ALTIN
2.281,75
BIST
8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

TürkTraktör’ün Premium Markası CASE IH Yeni Modellerini Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda Sergiliyor

Türkiye'nin tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör'ün premium markası CASE IH, 19.

TürkTraktör’ün Premium Markası CASE IH Yeni Modellerini Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda Sergiliyor
06.10.2022 13:00
268
A+
A-

Türkiye'nin tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör'ün premium markası CASE IH, 19. Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda en yeni ve güncel teknolojiye sahip modellerini Türk çiftçisiyle buluşturuyor.

 

TürkTraktör Ticari Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli CASE IH markasının en yeni teknolojilere ve tasarıma sahip traktör modellerini, çiftçinin verimliliğini artıracak Hassas Tarım Teknolojilerini ve Hassas Ekim Makinelerini Bursa Tarım Fuarı'nda Türk çiftçisiyle bir araya getirdiklerini söyledi. Canbeyli, "CASE IH markamızın yeni kabiniyle çiftçisine bir otomobil konforu sunan yeni OPTUM AFS Connect Serisi çiftçimizle ilk defa buluşuyor. Ayrıca CASE IH Farmall X modelimiz ProGuide sistemi sayesinde Hassas Tarım Teknolojilerinde çiftçimize yakıt, tohum, ilaç ve gübre gibi girdilerde önemli bir tasarruf sağlıyor. Tüm bu yeniliklere ek CASE IH markamız Büyük Balya Makineleri ile Hassas Ekim Makinelerini de BurTarım'da Türk çiftçisiyle buluşturuyor" dedi. 

 

Tarlam Cepte Kampanyaları Devam Ediyor

Bursa’da çiftçileri bekleyen bir diğer sürpriz ise TürkTraktör’ün tarımın ve çiftçilerin dijital dönüşümünü desteklemek için hayata geçirdiği Tarlam Cepte uygulamasını yeni özellikleri ve kampanyaları olacak. 100 binin üzerinde kullanıcı sayısına ulaşan uygulamanın en yeni özelliklerinden Mısır Verim Rekolte Tahmini ile kullanıcılar tarlasına ektiği tohum miktarını belirttikten sonra 4-6 saat içerisinde rekolte tahminini elde ediyor. Diğer yandan çiftçiler, 14 Ekim’e kadar katılma şansı bulunan çekilişle Tarlam Cepte ile bir traktör kazanma şansı da yakalıyor. Bununla birlikte Tarlam Cepte kullanıcıları, yetkili bayi ve servislerden yapacakları orijinal yedek parça alışverişlerinde 350 TL’ye varan indirim fırsatlarından faydalanabilecek.

 

Bursa Tarım Fuarı'na özel TürkTraktör, Ekim ayı boyunca geçerli avantajlı finansman kampanyalarını da çiftçilere sunuyor. TürkTraktör, finansman ihtiyacı olan çiftçiye CASE IH marka yerli traktör alımlarında geçerli olmak üzere; pulluk ve römorklarda geçerli 10.000 TL indirim imkanı sağlıyor.

 

Hassas Tarım Teknolojileri: CASE IH Farmall X ProGuide

Türkiye’nin büyüyen markası Case IH, Hassas Tarım Teknolojilerini yeni tasarımı ve sunduğu özelliklerle herkesin beğenisini toplayan Farmall X serisi ile buluşturuyor. Tüm tarımsal faaliyetlerde yüksek verim sunan ProGuide sistemi sayesinde yakıt, tohum, ilaç ve gübre gibi girdilerde önemli bir tasarruf sağlıyor. Dokunmatik ve yüksek çözünürlüklü ekran, doğrudan uydudan alınan yüksek kaliteli düzeltme sinyali ve üstün otomatik dümenleme özellikleri, Farmall X ProGuide’ı sınıfının yıldızı haline getiriyor.

 

CASE IH Standında Sergilenen Traktörler Hakkında;

Yeni CASE IH OPTUM AFS Connect Serisi

CASE IH Optum serisi traktörler, yeni nesil Optum AFS Connect serisi ile sınıf standartlarını belirlemeye devam ediyor. Yeni OPTUM AFSC serisi; 250 AFSC, 270 AFSC ve 300 AFSC olmak üzere, model isimlerinde olduğu gibi sırası ile 250, 270 ve 300 HP nominal motor güçleri sunan 3 farklı modele sahip.

 

Yeni nesil Optum'da yeni AFSC kabin ile artan iç hacim ve cam alanı en önemli konfor özellikleri arasında yer alıyor. Ayrıca uygulanan ileri izolasyon teknikleri ile sınıfının en iyi ses seviyesi değerlerinden olan 66 dBA sunuluyor. Her türlü ihtiyaca uygun olarak Standart ve Premium olarak isimlendirilen donanım seçenekleri ile çiftçilerimizin hizmetine sunulan yeni Optum AFSC serisi; AFS PRO 1200 yeni android tabanlı renkli dokunmatik ekran, ters fan, HSC II tarla başı dönüş rutini sistemi, ISOBUS 3 hız kontrol sistemi, ön hidrolik ve PTO özelliği, 360 derece LED aydınlatma sistemi, çift hatlı hidrolik ve pnömatik römork fren sistemi, GPS destekli otomatik dümenleme sistemi gibi bir çok zengin donanıma sahip.

 

CASE IH’in Standında Sergilenen Tarım Ekipmanları Hakkında;

CASE IH Büyük Balya Makineleri

Tüm mekanizmaları yüksek verimlilik ve ağır hizmet tipi için tasarlanmış olan CASE IH Büyük Balya Makineleri, ağır balyalar ve yüksek balyalama kapasitesi ile uzun ve sorunsuz bir kullanım imkanını bir arada sunuyor. 

 

CASE IH Hassas Ekim Makineleri

CASE IH Hassas Ekim Makinalarının yüksek kapasiteli tohum ve gübre depoları ile tohum ve gübre ikmali yapmak zorunda kalmaksızın uzun saatler boyu kesintisiz ekim imkanı sunuyor. Makine üzerinde standart olarak sunulan dijital dekar sayacı ile ekimi yapılan alan, kolaylıkla belirlenebiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı