DOLAR
32,3882
EURO
35,1467
ALTIN
2.326,10
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Üç Eğlenceli Romantik Komedi, Yılbaşında FilmBox Ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan FilmBox, yılbaşında dünya yıldızlarının ışıltısını ekranlarınıza getiriyor.

Üç Eğlenceli Romantik Komedi, Yılbaşında FilmBox Ekranlarında
27.12.2022 12:40
261
A+
A-

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan FilmBox, yılbaşında dünya yıldızlarının ışıltısını ekranlarınıza getiriyor. Keyifli filmlerin adresi FilmBox ekranlarında yer alacak 3 eğlenceli film yılbaşına neşe katacak.

Altın Noel (Golden Christmas) – 31 Aralık Cumartesi, Saat: 11:40

Noel’de ailesini ziyaret bir genç kadın, büyüdüğü evin satıldığını öğrenince, evi geri satın almak ister. Evi almış olan kişi, kendisi gibi boşanmış ve tek çocuk sahibidir… Peki bu gizemli alıcı, genç kadının Han Solo isimli çocukluk arkadaşı olabilir mi?

Bir Noel Öpücüğü (A Christmas Kiss) – 31 Aralık Cumartesi, Saat: 17:55

Wendy Walton, kentin en iyi iç mimarıdır, ancak sorun bunu henüz kimsenin bilmemesindedir. Yeni yıl kararları arasında hayalindeki kariyere bir yerden başlamak olan Wendy, işinden istifa eder ve kentin en itibarlı iç mimarı Priscilla Hall’ün asistanı olarak işe girer. Ancak patronunun zengin ve cazibeli erkek arkadaşına aşık olmak, Wendy’nin kariyer planları arasında olmayan beklenmedik bir gelişmedir!

Aşk Olsun Baba! (My Dad’s Christmas Date) – 31 Aralık Cumartesi, Saat 23:35

Ödüllü aktör Jeremy Piven’ın başrolü üstlendiği Aşk Olsun Baba!, aynı zamanda SPI International’ın ilk orijinal yapımı olma özelliği taşıyor. Cuma öğle saatlerinde ekranlara gelecek filmde, efsane yapım Entourage’da can verdiği Ari Gold karakteri ile hatırlanan dünyaca ünlü aktör Jeremy Piven’a, genç aktris Olivia-Mai Barrett eşlik ediyor. Filmin öyküsü, bir baba ve 16 yaşındaki kızının bilindik sorunları ile başlıyor. David (Jeremy Piven) kızı Jules’ün (Olivia-Mai Barrett) iç dünyasını anlamakta zorluk çekiyor, Jules da babasıyla iletişimini sınırlı tutuyor. Baba kızının hayatında daha fazla yer tutmayı, kızı da kendi özgürlük alanını istiyor ve içten içe babasıyla eski yakınlığını özlüyor. Öte yandan baba kız, iki yıl önce bir otomobil kazasında ölen Jules’ün annesinin kaybıyla kendilerince başa çıkmaya çalışıyorlar.

FilmBox izlemek isteyen sinemaseverler, seçkin TV platformları KabloTV Kanal 336 ve D-Smart Kanal 13 üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca filmbox web sitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

SPI International, FilmBox’un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında ayrıca canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı