DOLAR
32,5044
EURO
34,6592
ALTIN
2.477,33
BIST
9.610,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Ünlü İsimler Vodafone Park Penaltı Challenge'da Buluştu

VODAFONE’UN DESTEKLEDİĞİ KIZ FUTBOLCULAR ÜNLÜ İSİMLERLE PENALTI ATIŞI YAPTI Erkan Kolçak Köstendil ve Müge Boz, Vodafone Park’ta düzenlenen penaltı challenge’da bir araya geldi.

Ünlü İsimler Vodafone Park Penaltı Challenge'da Buluştu
04.01.2023 16:20
532
A+
A-

VODAFONE’UN DESTEKLEDİĞİ KIZ FUTBOLCULAR ÜNLÜ İSİMLERLE PENALTI ATIŞI YAPTI

Erkan Kolçak Köstendil ve Müge Boz, Vodafone Park’ta düzenlenen penaltı challenge’da bir araya geldi. Etkinliğe Vodafone’un desteğiyle BJK Kadın Futbol Altyapı’ya seçilen kız futbolcular ve Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı oyuncuları da katıldı. Heyecanlı anlara sahne olan challenge’ı Müge Boz’un takımı kazandı.

Ünlü oyuncular Erkan Kolçak Köstendil ve Müge Boz, Vodafone Park’ta düzenlenen penaltı challenge’da (meydan okuma) buluştu. Köstendil ve Boz’un liderlik ettiği iki takımın mücadelesine sahne olan etkinliğe, Vodafone’un desteğiyle BJK Kadın Futbol Altyapı’ya seçilen kız futbolcular ve Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı oyuncuları da katıldı. Ceza sahası içinde sırayla penaltı atışı yapan takımlar, en yüksek puanı almak için kıyasıya yarıştı. Heyecanın doruk noktaya çıktığı challenge’ı Müge Boz’un takımı kazandı. 

Penaltı challenge’a katılmaktan keyif aldığını belirten Erkan Kolçak Köstendil,“Futbol, erkek oyunu değil, mücadele oyunudur ve kadınlar bizden çok daha iyi mücadele ediyorlar” diye konuştu. 

Müge Boz ise “Kadınlara fırsat verilirse birçok alanda büyük başarılara imza atabileceklerine inanıyorum. Birbirimizi desteklemek ve ilham vermek için el ele yürümeliyiz. Bugün bu çalışkan ve azimli kadınlarla beraber futbol çatısı altında birleştiğim için çok mutluyum” diyerek duygularını dile getirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı