DOLAR
32,3695
EURO
35,0221
ALTIN
2.323,53
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Vakıf Katılım DİŞSİAD ile protokol imzaladı

Vakıf Katılım, diş malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu olan Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile iş birliği protokolü imzaladı.

Vakıf Katılım DİŞSİAD ile protokol imzaladı
08.11.2022 15:00
263
A+
A-

Vakıf Katılım, diş malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu olan Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile iş birliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında DİŞSİAD üyelerinin Vakıf Katılım’ın avantajlı ürün ve hizmetlerinden faydalanabilmeleri, ihtiyaç duydukları finansmana çok daha rahat ulaşabilmeleri sağlanacak. Ayrıca üye işletmeler, Vakıf Katılım’ın nakde olan ihtiyacı minimuma indiren yeni nesil dijital ödeme yöntemi Garantili Fon Transferi uygulaması kullanımlarında da avantajlı oranlarından istifade edebilecek.

 

Katılım finans dünyasına yepyeni bir soluk getiren Vakıf Katılım, Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) ile bir iş birliği protokolüne imza attı.

 

Protokol kapsamında DİŞSİAD üyeleri, Vakıf Katılım’ın, ticari faaliyetleri daha verimli kılan ve nakde olan ihtiyacı minimuma indiren yeni nesil dijital ödeme yöntemi Garantili Fon Transferi (GFT) uygulaması kullanımlarında avantajlı oranlarından faydalanabilecek.

 

Üye işletmelere ayrıca teminat mektupları, dijital kanallardan ücretsiz EFT-Havale-FAST, avantajlı üye iş yeri (POS) oranları, sigorta poliçelerinde rekabetçi prim bedelleri ve dış ticaret işlemlerinde de birçok avantaj sunulacak. 

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, “Ülkemizin ekonomik anlamda sürdürülebilir bir büyüme yakalayabilmesi, gelir dağılımında ve bölgesel gelişmişlik seviyesinde daha iyi noktalara gelebilmesi için büyük bir sorumlulukla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sanayi ve ticaret odalarımızla, kalkınma ajanslarımızla iş birliklerini hayata geçiriyor, yatırımlarının ve üretimlerinin kesintiye uğramaması için bir iş ortağı yaklaşımıyla KOBİ’lerimizin, işletmelerimizin yanında oluyoruz. 

 

Yapacağımız benzer iş birlikleri ile 4i olarak adlandırdığımız İmalat, İstihdam, İhracat ve İnovasyon alanlarında faaliyet gösteren tüm KOBİ’lerin rekabet gücünü artırmak için finansal kiralama ve yeşil enerji gibi pek çok alanda milli ekonomiyi destekleyerek ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan yenilikçi çözümler üretmeye ve KOBİ’lerin finansmana erişimini kolaylaştırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Vakıf Katılım’ın yeni nesil dijital ödeme yöntemi GFT’ye de ayrıca değinen ve bankacılık sektöründe bir ilke imza attıklarını belirten Vakıf Katılım Genel Müdürü Çelik, GFT’nin ticarete yeni bir soluk getirdiğini, KOBİ’lerin tahsilat sorunlarını ortadan kaldırdıklarını, GFT’nin bölünebilme, transfer edilebilme özellikleri ile beraber vadeli alacaklara nakit özelliği kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

  

Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Erkan Uçar, “Türkiye diş hekimliği pazarındaki en güçlü ve köklü firmaları bir araya getiren Diş Malzemeleri Sanayici ve
 İşadamları Derneği dental malzemelerinin ithalat, ihracat, imalat, mümessillik, bakım, onarım, toptan ve perakende satıcılığı konusunda faaliyet gösteren kişi ve firmaların bu alandaki çalışmalarını koordine, teşvik, bilinçlendirmek ve disipline etmek ile kanunların öngördüğü çerçeve içinde hak ve menfaatlerini korumak için kurulmuş sektörün ilk ve tek derneğidir.

 

250’nin üzerinde üyesiyle DİŞSİAD, Sağlık Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İlgili Müdürlükler, Sağlık Meslek Birlikleri, Odalar, Fakülteler, Uluslararası Kuruluşlar ile birlikte profesyonel adımlar atarak sektörün katma değerini artırmak ve faaliyetleri geliştirmek amacıyla ağız ve diş sağlığı alanında katkıda bulunmayı ilke edinmiş bir dernektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı