DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Vepara, PayCore Teknolojisini Tercih Etti

Türkiye’nin en çok tercih edilen fintech şirketlerinden biri olma hedefiyle ilerleyen Vepara ile ödeme sistemlerinin lider teknoloji şirketi PayCore, önemli bir iş birliğine imza attı.

Vepara, PayCore Teknolojisini Tercih Etti
07.03.2023 15:50
286
A+
A-

Türkiye’nin en çok tercih edilen fintech şirketlerinden biri olma hedefiyle ilerleyen Vepara ile ödeme sistemlerinin lider teknoloji şirketi PayCore, önemli bir iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında Vepara, ön ödemeli kartları ile PayCore’un gelişmiş processing hizmetleri ve güvenli mobil ödeme çözümüyle, kullanıcılara benzersiz ödeme deneyimleri sunarak, sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

Finansal teknolojiler sektörünün genç ve yenilikçi şirketi Vepara ile ödeme sistemlerinin lider teknoloji şirketi PayCore, sektörde fark yaratacak bir iş birliğine imza attı. Ön ödemeli kart kullanıcılarına gerçek fayda sağlayacak çözümlerle sektörde ayrışmayı amaçlayan Vepara, PayCore’un gelişmiş processing hizmetleriyle bu hedefine ulaşmayı planlıyor. PayCore, processing hizmetleriyle Vepara’nın ön ödemeli kart ürünlerinin tüm yaşam döngüsünü yönetirken, ön ödemeli kart uygulamasına entegre olarak çalışan fraud senaryo yönetimi ile firmaya güvenli bir altyapı sağlayacak. Buna ilaveten SoftPOS ve Android POS entegre güvenli mobil ödeme platformu PayCore DO (Dijital Ortak) hizmetleri ile  Vepara’yı tahsilat noktalarında, güçlü teknolojisi ile destekleyecek.

Türkiye pazarında kartlı ödemeler alanında lisanslama ve processing yöntemleriyle kredi kartıyla yapılan her 3 ödemeden 1’i ve POS’lardan kabul edilen her 2 işlemden 1’i, PayCore çözümleri üzerinden geçiyor. Bir başka ifadeyle PayCore, yetkin ve uzmanlaşmış 500’den fazla çalışanıyla uçtan uca her türlü teknoloji ve donanımı sunabiliyor.

Vepara Ön Ödemeli Kart Operasyonu PayCore Teknolojilerine Emanet

PayCore Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bartu Ülgür, Vepara ile gerçekleştirilen iş birliğine dair yaptığı açıklamada “PayCore olarak Vepara’nın anlaşma sağlayacağı kart şemalarının vereceği üyelik yetkisiyle faaliyet göstereceği ön ödemeli kartlara ait uygulamayı sağlayacağız ve tüm operasyonu Vepara adına yürüteceğiz” dedi.

Ülgür, açıklamalarına şöyle devam etti: “Şu an güçlü altyapımız ve gelişmiş teknolojilerimizle bölgedeki müşterilerimizin processing alanındaki tüm ihtiyaçlarını çok hızlı bir şekilde karşılayabiliyoruz. Türkiye’de ve yakın bölgede özellikle dijital destekli ödeme sistemi çözümlerimizle rakiplerimizden farklılaşıyoruz. Çözümlerimizle Vepara’nın ön ödemeli kart ürünlerinin tüm yaşam döngüsünün kolay ve esnek olarak yönetilmesini sağlayacağız. Ön ödemeli kartlara entegre fraud senaryo yönetim uygulamamız ile de olası fraud senaryolarına takılan işlemleri raporlayıp gerekli önlemleri alacağız. PayCore’un devrim niteliğindeki güvenli mobil ödeme platformu PayCore DO (Dijital Ortak) ile de Vepara’nın anlaşma yapacağı üye işyerlerinde PayCore SoftPOS ve/veya Android POS uygulamamız aracılığıyla ödeme almalarını sağlayacağız. PayCore DO ile satış, sadakat, kampanya ve elektronik belge yönetimi gibi tüm uygulamaları tek bir çatı altında toplayarak Vepara kullanıcılarına uçtan uca ve güvenli bir ödeme deneyimi yaşatacağız.”

 

Amaç: Kullanıcılara Gerçek Fayda Sağlamak

Dijital cüzdan alt yapısı, sanal POS, para transferi ve diğer alternatif işlem yöntemlerini tek bir çatı altında toplayan Vepara’nın CEO’su Volkan Üstün ise PayCore ile hayata geçirdikleri iş birliğinden dolayı mutluluğunu dile getirdi ve “PayCore ile yaptığımız iş birliği sayesinde kullanıcılara alternatif ödeme yolları sağlarken, en hızlı POS altyapısını sunacağız. Kullanıcılara gerçekten faydası dokunacak ön ödemeli kartlarla alışılagelmişin dışına çıkarak bütün finansal çözümleri tek bir platformda toplayacağız. PayCore’un ön ödemeli kart uygulaması ve buna entegre olarak fraud senaryo yönetim uygulaması ile SoftPOS ve Android POS ile entegre güvenli mobil ödeme uygulaması sayesinde kullanıcılarımıza benzersiz ödeme deneyimini tam anlamıyla yaşatabileceğiz.  Sürekli değişen ve gelişen finansal teknoloji alanında kullanıcılarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına hizmetlerimizi geliştirmek ve ürün yelpazemizi genişletmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Elektronik para ve ödeme hizmetleri lisansımızla yeni yılda ivmeli bir şekilde büyümeyi hedefliyoruz. Bu hedeflerimize PayCore ile çok daha hızlı koşacağız. Gelecek dönemde hızlı gelişen dijitalleşme ile birlikte nakitsiz toplumun daha da yaygınlaşacağını biliyoruz. 2023 yılına hızlı bir giriş yapmayı ve hedeflerimizi sürekli gelişen finansal teknolojilere göre yenileyerek, sağlam ve ivmeli adımlarla ilerlemeyi planlıyoruz. PayCore iş birliği ile değer yaratacak birçok ürün ve servisimizle sektöre farklı bir soluk kazandıracağız”dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı