DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.307,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Vestel, Connectivity Standards Alliance Katılımcı Üyesi oldu

Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketi Vestel, nesnelerin interneti konusunda etki alanını ürün, dijital hizmet, iş birlikleri ve organizasyon katılımları ile genişletmeye devam ediyor.

Vestel, Connectivity Standards Alliance Katılımcı Üyesi oldu
06.12.2022 11:50
264
A+
A-

Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketi Vestel, nesnelerin interneti konusunda etki alanını ürün, dijital hizmet, iş birlikleri ve organizasyon katılımları ile genişletmeye devam ediyor. Vestel son olarak, üyeleri arasında dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinin bulunduğu en önemli IoT organizasyonlarından biri olan Connectivity Standards Alliance’ın (CSA) Katılımcı Üyesi oldu.

 

Geçtiğimiz aylarda küresel ölçekte önde gelen teknoloji üreticilerinin içerisinde bulunduğu ve IoT (nesnelerin interneti) standartlarını belirlemek için kurulan Home Connectivity Alliance’ın (HCA) Yönetim Kurulu Üyesi olan Vestel, şimdi yine IoT standartlarını belirlemek adına dünyanın en büyük IoT organizasyonlarından biri olan Connectivity Standards Alliance’ın (CSA) Katılımcı Üyesi oldu. 

 

CSA üyeliği sayesinde birlikte çalışabilirlik stratejisi doğrultusunda diğer teknoloji firmalarıyla yakın iş birlikleri kurma fırsatına kavuştuklarını söyleyen Vestel CEO’su Turan Erdoğan, “Dünyanın önde gelen teknoloji şirketleri ile birlikte IoT standartlarını belirlemek adına birlikte çalışıp, bilgi paylaşımı yapabileceğiz. Teknoloji alanında oldukça önemli gelişmeler bunlar. Kendi yenilikçi teknolojilerimizin yanı sıra spesifikasyonların oluşturulmasına da yardım edecek, ilgili geliştirmeleri henüz pazara çıkmadan önce ürün ve uygulamalarımıza entegre edebileceğiz” diye konuştu.  

 

Akıllı cihazların kendi aralarında iletişim kuracağı ortak iş modelleri üzerinde çalışmalar yapan ve 2002 yılında kurulan CSA’nın (Connectivity Standards Alliance) üyeleri arasında Apple, Google, Ikea, Infineon, Signify gibi dünyanın önde gelen şirketleri bulunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı