DOLAR
32,3341
EURO
35,0774
ALTIN
2.308,07
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Vodafone Business Cloud Day Etkinliği İçin Geriye Sayım Başladı

İşletmelerin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business, 29 Kasım Salı günü Mext Teknoloji Merkezi’nde “Cloud Day” etkinliğini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Vodafone Business Cloud Day Etkinliği İçin Geriye Sayım Başladı
27.11.2022 11:20
368
A+
A-

İşletmelerin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business, 29 Kasım Salı günü Mext Teknoloji Merkezi’nde “Cloud Day” etkinliğini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Perakendeden dayanıklı tüketime, enerjiden finansa kadar pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren kurumların bilgi teknolojileri yöneticilerini bir araya getirecek olan etkinlikte, bulut bilişim teknolojileri ve trendleri konuşulacak.

 

Etkinliğin açılış konuşmalarını Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu gerçekleştirecek. 

 Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, etkinliğe dair şunları söyledi;

“Bulut Bilişim Dönüşümü neredeyse her kurumun gelişmiş üretkenliğe yönelik yolculuğunun temel bir parçası haline geldi. Bir çok firma bilişim altyapısını, daha güvenli, daha performanslı, kesintisiz ve optimum maliyetlerle yönetebileceği bir ortam yaratmaya çalışıyor.  Bu noktada tüm bu şartların sağlandığı ortam olarak bulut, ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayan bir altyapı olarak karşımıza çıkıyor. Biz de Vodafone Business olarak özellikle son dönemde odağımıza Bulut teknolojilerini koyduk. 5G sağlayıcısı olduğumuz Türkiye'nin ilk dijital üretim tesisi MEXT’te gerçekleştireceğimiz Cloud Day etkinliğinde, sektöründe deneyimli isimler ile biraraya gelip bulut teknolojilerindeki dönüşümü; dünyadaki son trendlerden bulut güvenliğine kadar farklı başlıklar altında konuşacağız.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı