DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Vodafone’dan müşteri deneyimi haftasına özel internet hediyesi

VODAFONE, MÜŞTERİ DENEYİMİ HAFTASI’NI MÜŞTERİLERİ VE ÇALIŞANLARIYLA KUTLUYOR    Dünya Müşteri Deneyimi Haftası’nı çalışanlarıyla birlikte kutlayan Vodafone, müşterileri için de özel bir kampanya düzenledi.

Vodafone’dan müşteri deneyimi haftasına özel internet hediyesi
06.10.2022 12:20
338
A+
A-

VODAFONE, MÜŞTERİ DENEYİMİ HAFTASI’NI MÜŞTERİLERİ VE ÇALIŞANLARIYLA KUTLUYOR 

 

Dünya Müşteri Deneyimi Haftası’nı çalışanlarıyla birlikte kutlayan Vodafone, müşterileri için de özel bir kampanya düzenledi. Buna göre, Vodafone müşterileri 3 gün geçerli GB hediyesi kazanacak.

 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine her geçen gün daha iyi bir deneyim sunmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Her yıl tüm dünyada ekimin ilk haftasında kutlanan Müşteri Deneyimi Haftası’nı şirket içinde çalışanlarıyla birlikte kutlayan Vodafone, müşterileri için de özel bir kampanya düzenledi. Buna göre, tüm Vodafone müşterileri dijital asistan TOBi üzerinden bu haftaya özel 3 gün geçerli 1 GB interneti kazanacak.   

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin şunları söyledi:

“Müşterilerimizle tüm etkileşimlerimizde içten, çözüm odaklı ve destekleyici bir yaklaşımla, onların güvenilir yol arkadaşları olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin severek kullandığı bir marka olmak için uğraşıyor; ihtiyaçlarını güzel deneyimler yaşatarak karşılamak, hayatlarını kolaylaştırmak ve güvenlerini kazanmak, birlikte güzel bir geleceği mümkün kılmak için çalışıyoruz. Mutlu müşterilerimiz olduğunda, güzel iş sonuçları, mutlu bir çalışma ortamı, mutlu çalışan ve ekosistem de beraberinde doğal sonucu olarak geliyor. Müşteri odaklılık konusunda üst yönetimden ürün tasarlayana, satışı yapandan çağrı merkezi yetkilisine kadar tüm çalışanların aynı müşteri deneyimi stratejisi etrafında toplanması büyük bir fark yaratıyor. Daha iyi bir müşteri deneyimini sağlamak birlikte mümkün. Biz bu stratejimizi ‘sahiplenmek, empati kurmak ve yetkilendirmek’ olarak 3 başlıkta toparladık. Müşteri deneyiminin A’dan Z’ye tüm ekipler tarafından sahiplenilmesine önem veriyoruz. Müşterilerimizi yakından dinleyerek onlarla empati kurmaya odaklanıyoruz. Daha iyi bir deneyimi mümkün kılmak için elimizde yeterli yetkinliklerin olmasına ve böylece değişimin öncüsü olmaya özen gösteriyoruz. Özetle, en mutlu müşterilere sahip olmak ve bu yolda gereken neyse hep birlikte başarmak için çalışıyoruz.”

 

Müşteri deneyimini dönüştürüyor

Vodafone, “Mutlu Müşterim” müşteri deneyimi dönüşüm programıyla, müşterilerinin sesini dinleyerek ve onlar gibi düşünerek sorunları birlikte çözme yönünde önemli adımlar atıyor. “Mutlu Müşterim” programı kapsamında hayata geçirilen müşteri odaklı projelerle, müşterilerle her temas noktasında onlara içten, çözüm odaklı ve destekleyici bir şekilde eşlik ediliyor. Bu bağlamda, kişisel dijital asistan TOBi başta olmak üzere teknoloji ile deneyim harmanlanarak geliştirilen müşteri merkezli uygulamalar, “mutlu müşteri” odağının güçlenerek devam etmesinde önemli rol oynuyor. Vodafone, şirket içinde uyguladığı “Mutlu Müşterim Seansı”, “Müşterim Ne Diyor Paneli”, “Müşterim Ne Diyor Koridoru” gibi programlarla çalışanları arasında müşteri memnuniyeti bilincini artırırken, hayata geçirdiği müşteri odaklı inisiyatiflerle de müşteri memnuniyeti ve tavsiye oranlarını artırmaya devam ediyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı