DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Will Smith ve Martin Lawrence, Bad Boys 4'un yolda olduğunu duyurdu!

İlki 1995 yılında seyirci ile buluşan ve dünya çapında gişe rekorları kıran Sony Pictures yapımı Bad Boys serisinin, yeni devam filminin geleceği açıklandı.

Will Smith ve Martin Lawrence, Bad Boys 4'un yolda olduğunu duyurdu!
01.02.2023 16:00
239
A+
A-

İlki 1995 yılında seyirci ile buluşan ve dünya çapında gişe rekorları kıran Sony Pictures yapımı Bad Boys serisinin, yeni devam filminin geleceği açıklandı. Filmin başrol oyuncuları Will Smith ve Martin Lawrence’ın Instagram hesaplarında paylaştıkları videolarla duyurusunu yaptıkları devam filmi, serinin dördüncü filmi olacak. 

İlk filmi 1995’te gösterime giren ve dünya çapında gişe rekorları kıran Bad Boys serisinin başrol oyuncuları Will Smith ve Martin Lawrence, Instagram hesabında paylaştıkları videolarla dördüncü filmin geleceğini resmi olarak duyurdu.

İlk filminin ardından 2003 yılında “Bad Boys II”, 2020’de “Bad Boys for Life” ile seyirci ile buluşan gişe rekortmeni serinin, dördüncü filminin çekilip çekilmeyeceği bir süredir merak ediliyordu. İnstagram videosunda bir araya gelen iki ünlü oyuncu, resmi olarak Bad Boys 4’un geleceğini takipçileriyle paylaştı. Filmin hayranlarında ve aksiyon severlerde heyecan uyandıran paylaşım, kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum aldı. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı