DOLAR
32,3371
EURO
35,1949
ALTIN
2.246,88
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

Yaşam Koçu maceralarını anlatmak için sete çıktı

Uzun ve titiz bir ön hazırlık sürecinden sonra “Yaşam Koçu” ekibi motor dedi.

Yaşam Koçu maceralarını anlatmak için sete çıktı
09.11.2023 13:30
6.363
A+
A-

Uzun ve titiz bir ön hazırlık sürecinden sonra “Yaşam Koçu” ekibi motor dedi. İstanbul’un çeşitli semt ve platolarında çekilen; gündemdeki olayları, enerji, frekans ve astroloji gibi herkesin ilgi gösterdiği konuları eleştirel mizahi bir perspektiften kaleme alan Doğu Demirkol’un Yaşam Koçu filminin başrollerinde Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin yer alıyor.

 

Film için Yaşam Koç’ları, Enerji ve Karma Terapistlerine Gitti!

Hikaye ve Konsept tasarımını filmin yapımcılarından Emrah Güzelkokar’ın üstlendiği Yaşam Koçu’nun senaryo çalışmaları sırasında Doğu Demirkol, gözlemler yapmak üzere Yaşam Koç’ları, Enerji terapistleri ve Astrologlar ile bir çok seans yaptı. Seanslardaki gözlemlerini kendi komedi anlayışıyla senaryoya da yansıttı!

 

12 Ocakta Vizyonda!

Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin ikilisi uyumları ve eğlenceli halleriyle sette keyifli anlar yaşatıyor. Yönetmenliğini Burak Kuka; Yapımcılığını Wovie, RetroPro, Netd & DMC’nin üstlendiği Yaşam Koçu 12 Ocak 2024 ‘te sinemaseverlerle buluşacak.

 

Filmin Konusu: Âşık olup bir türlü açılamadığı ve mecburi kankalık vasfıyla eşlik ettiği ünlü oyuncu Helin ile yaşam koçları, enerjici ve falcıları dolaşan Cafer, bu tarz işleri tiye alıp dalga geçerken bir anda kendini ülkenin en popüler yaşam koçu olarak bulur. Gün geçtikçe çevresinde oluşan mürit halesinin etkisiyle kerameti kendinden sanan Cafer’in gerçeği bulması için önce kendini bulması gerekmektedir.

Vizyon: 12 Ocak 2024
Tür: Komedi

Yapım: Wovie, RetroPro, Netd & DMC

Yapımcılar: Samsun Demir, Emrah Güzelkokar, Özgür Akbaş

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı