DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Yaz Spor Okulları Kayıtları Başlıyor

Öğrencilerin keyifli, eğlenceli ve fiziksel gelişimleri açısından verimli bir dönem geçirmelerini sağlamak amacıyla İnegöl Belediye Spor Kulübü bünyesinde 3 dönem şeklinde yapılacak yaz spor okulları için kayıtlar 19 Haziran Pazartesi günü itibariyle alınmaya başlayacak.

Yaz Spor Okulları Kayıtları Başlıyor
14.06.2023 23:10
206
A+
A-

Öğrencilerin keyifli, eğlenceli ve fiziksel gelişimleri açısından verimli bir dönem geçirmelerini sağlamak amacıyla İnegöl Belediye Spor Kulübü bünyesinde 3 dönem şeklinde yapılacak yaz spor okulları için kayıtlar 19 Haziran Pazartesi günü itibariyle alınmaya başlayacak.

Sporu tabana yaymak ve her yaştan vatandaşın spor yapabileceği imkanları sunabilmek adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediye Spor Kulübü, Yaz Spor Okullarının startını veriyor. Okulların tatile girmesiyle başlayacak olan ve 3 dönem şeklinde yapılacak yaz spor okullarının kayıtları 19 Haziran Pazartesi günü itibariyle alınmaya başlıyor.

7 BRANŞTA DÜZENLENECEK

Yaz spor okulları bu yıl merkez belediye spor salonunda; Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Jimnastik, Okçuluk, Spor Tırmanış ve Satranç olmak üzere 7 ayrı branşta, Alanyurt Yunus Emre Spor Salonunda ise Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Jimnastik ve Okçuluk olmak üzere 5 branşta 3 dönem şeklinde düzenlenecek. İlk dönem 03 Temmuz’da başlayıp 21 Temmuz’da sona erecek. İkinci dönem 24 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek. Üçüncü dönem ise 14 Ağustos-01 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREKTİRDİĞİ HER ALANDA VARIZ”

Belediyespor bünyesinde her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları kayıtları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gerektirdiği her alanda yer alarak hizmetlerimizi halkımız ile buluşturmaya devam ediyoruz. Belediye olarak alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan spora, kültür-sanattan eğitime ilçe halkının gereksinimi olan her faaliyet ve çalışmada var olmaya çalışıyoruz. Spor Kenti İnegöl kimliğine değer katmak için şehrimizin dört bir tarafına; semt sahaları, spor salonları ve futbol sahaları kazandırırken, belediye olarak gençlerimizin bedensel ve zihinsel gelişimi, arkadaşlık duygularının oluşması, kendi benliklerini daha iyi tanıyarak özgüvenlerinin artıracağına inandığımız spor faaliyetlerine her zaman katkı ve destek veriyoruz” dedi.

KAYITLAR 19 HAZİRAN’DA ALINMAYA BAŞLAYACAK

Yaz Spor Okullarını yoğun bir eğitim dönemini sonlandıran öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, spor ile stres atmaları ve boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmeleri için düzenlediklerini belirten Başkan Taban, şöyle devam etti: “Bu yıl Yaz Spor Okullarımız için kayıtlarımızı 19 Haziran Çarşamba günü itibariyle alınmaya başlayacak. Çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmelerine imkan sağlayan, onlara spor alışkanlığı kazandıran yaz spor okulumuz sağlıklı nesiller yetiştirmeyi hedeflemekte. Şunu unutmayalım ki çocuklarımıza yatırım geleceğimize yatırımdır. Yaz spor okulları kayıtları Kültür Park içerisinde bulunan Belediye Spor Salonumuzdan gerçekleştirilecek.”

YAZ SPOR OKULU ÜCRETLERİ

Yaz spor okullarında dönemlik eğitim ücretleri; Voleybol 200 TL, Basketbol 200 TL, Masa Tenisi 200 TL, Jimnastik 200 TL, Okçuluk 200 TL, Spor Tırmanış 200 TL ve Satranç 200 TL olarak belirlendi. Ücret yatırma ve kayıt işlemleri Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan Belediye Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı