DOLAR
32,3627
EURO
34,9612
ALTIN
2.326,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Yenişehir Belediyesinden öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Mersin Yenişehir Belediyesi yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğinde bulunuyor.

Yenişehir Belediyesinden öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği
07.09.2022 15:20
385
A+
A-

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Mersin Yenişehir Belediyesi yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğinde bulunuyor. Yenişehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Ekipleri ev ev gezerek, öğrencilere içerisinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu okul çantalarını hediye ediyor.

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yönetim anlayışını oluşturan 6 temel ilkeden biri olan “Eğitim” ilkesi kapsamında çalışmalarına devam eden Yenişehir Belediyesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenicilerine içerisinde 17 çeşit kırtasiye malzemesinin bulunduğu çantaları ulaştırıyor. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve alım gücü olmayan ailelere destek olmak için her alanda desteklerini sürdüren Yenişehir Belediyesi, öğrencilere kırtasiye malzemesi de dağıtıyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin geleceği olan güzel çocuklarımızın eğitimlerine katkı sunmak bizim sorumluluğumuz. Yenişehir Belediyesi olarak eğitimin her alanında önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Gelecek çocuklarımızın ellerinde, onları en iyi şekilde hazırlamalıyız. Her zaman çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz”dedi. Yenişehir Belediyesinin kırtasiye malzemesi desteği aileleri ve çocukları da mutlu etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı