DOLAR
32,3627
EURO
34,9612
ALTIN
2.326,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Zorlu PSM’de Bu Hafta; 19-25 Eylül

Zorlu PSM’de bu hafta, Ingmar Bergman’ın kült filminden Kayhan Berkin tarafından tiyatroya uyarlanan ve Ece Dizdar, Öner Erkan, Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ile Naz Buhşem’in rol aldığı “Evlilikten Sahneler” yeni sezon temsillerine başlarken Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesini buluşturan ‘’Amadeus’’ ile Zorlu PSM Prodüksiyon’un Ortak Yapım kapsamında hayata geçirdiği oyunu Kum Zambakları da yeni sezona perdelerini açıyor.

Zorlu PSM’de Bu Hafta; 19-25 Eylül
14.09.2022 16:00
370
A+
A-

Zorlu PSM’de bu hafta, Ingmar Bergman’ın kült filminden Kayhan Berkin tarafından tiyatroya uyarlanan ve Ece Dizdar, Öner Erkan, Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ile Naz Buhşem’in rol aldığı “Evlilikten Sahneler” yeni sezon temsillerine başlarken Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesini buluşturan ‘’Amadeus’’ ile Zorlu PSM Prodüksiyon’un Ortak Yapım kapsamında hayata geçirdiği oyunu Kum Zambakları da yeni sezona perdelerini açıyor. Zorlu PSM’nin sofistike mekanı touché, yepyeni programlarına bu hafta başlarken sevilen konser serisi ‘’Lokalize’’ kapsamında Kahraman Deniz konseri ile Gökhan Türkmen’in 23 Eylül’de gerçekleştireceği ve bütünlüğü vurguladığı ‘Kontekst’ adlı konserini de kaçırmamanızı öneririz. 

 

EVLİLİKTEN SAHNELER // 20 EYLÜL // 100 STUDIO // 20.30

Johan ve Marianne 10.evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan iki çocuk sahibi mutlu bir çifttir. Her şey her an planlı, her gün olması gerektiği gibidir. Her evli çift gibi bazı sorunlar yaşar, bu sorunları karşılıklı oturup konuşup mantıklı bir şekilde çözüp hayatlarına devam ederler. Ama yavaş yavaş karşılaştıkları sorunları eski yöntemlerle çözemediklerini fark ederler, kurdukları günlük planlar da aynı mükemmellikte istememektedir. Ne yapacaklar? Gerçeklerle yüzleşebilecekler mi? Bu yüzleşmeyi nasıl karşılayacaklar? “İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi?” “aile nedir?” “şefkat nedir?” “aşk nedir ne değildir?” sorularına yanıt arayan Ingmar Bergman’ın kült filminden Kayhan Berkin tarafından tiyatroya uyarlanan ve Ece Dizdar, Öner Erkan, Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ile Naz Buhşem’in rol aldığı “Evlilikten Sahneler” seyirciyi, bu çiftin başına gelenleri yakından izlemeye davet ediyor.

 

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori : ₺154,00 

2. Kategori : ₺121,00 

Öğrenci : ₺88,00 

 

BAR PSİKOLOĞU "PSİKOGÖSTERİ" // 20 EYLÜL // touché // 21.00

Gerçek ve girişimci bir psikoloğun psikoloji-psikoterapi klişelerini konu aldığı bir psikoloji talk show’u, Bar Psikoloğu, 20 Eylül’de touché’de! İlk perdede sıklıkla sorulan ve merak edilen konuları tiyatral, keyifli ve bar muhabbeti tadında yalın bir dille anlatan Bar Psikoloğu, ikinci perdede seyircilerden gelen sorulara bilimsel bulgular aracılığıyla ve kendi süzgecinden geçirdikten sonra cevaplar vererek interaktif bir muhabbet ortamı sunuyor. 5 yıldır 43 şehirde sürekli bir turne halinde olan Bar Psikoloğu “Madem bize gelmiyorsunuz, ben size gelirim” düşüncesiyle başlattığı, dünyada ilk kez gerçekleştirilen ve bir sosyal girişimcilik olarak değerlendirilebilecek bu “psikogösteri” format aracılığıyla, ülkemizde ruh sağlığı ile ilgili yanlış ve eksik bilinenleri anlatarak “önleyici ve koruyucu psikoloji” alanına katkı sunmaya çalışıyor. Bar muhabbeti tadında psikoloji konuşmak isteyen herkese açık olan bu gösteriye katılanlara sertifika verilmediğini, amacın iyileştirmekten ya da yetkinlik sağlamaktan ziyade kaliteli muhabbet olduğunu özellikle vurgulamak isteriz.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış (Tükendi) : ₺165,00 

Genel Satış : ₺198,00

 

AMADEUS // 21- 22 EYLÜL // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesi Amadeus sahnede! Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertaiment iş birliği ile tiyatroseverlerle buluşuyor. Başrollerini Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Dilan Çiçek Deniz (Constanze Weber)'in paylaştığı, sahne önünde 35, sahne arkasında 20 kişiden oluşan toplam 55 kişilik dev ekibiyle sezonun en çok ses getirecek prodüksiyonlarından birisi olan Amadeus, seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Sahnelendiği her oyunda tüm biletleri tükenen Amadeus, dünyada bir ilk olan çalınabilir yazı karakteri sayesinde Pazarlama ve Reklamcılık alanlarında ödüller kazandı. 6 “Kristal Elma” ve 4 “Felis” ile bu ödülleri alan ilk ve tek tiyatro oyunu olmasının yanında “ADC 100th Annual Awards”ta “Logo” kategorisinde ödül alarak uluslararası alanda başarı kazandı. XX. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde Yönetmenimiz Işıl Kasapoğlu En iyi Yönetmen, Selçuk Yöntem Sürekli Mükemmeliyet, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment En İyi Prodüksiyon, olmak üzere 3 dalda ödüle layık görüldü.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: ₺445.00

2.Kategori: ₺325.00

3.Kategori: ₺245.00

4.Kategori: ₺195.00

 

TUZBİBER // 22 EYLÜL // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Tuna Kalınsaz, Ali Fuat Ergüner, Mustafa Sağır, Özge Özel, Salih Tıraş, Engin Türkoğlu, Ömer Harmankaya, Utku Ergin, Caner Omur, Caner Dağlı, Efe Tunçer ve Emre Günsal ile TuzBiber Stand Up Gecesi, 22 Eylül'de Turkcell Platinum Sahnesi’nde!

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori: ₺110,00 

2. Kategori: ₺99,00

 

KUM ZAMBAKLARI // 22 EYLÜL // 100 STUDIO //20.30

Zorlu PSM Prodüksiyon’un Ortak Yapım kapsamında hayata geçirdiği oyunu Kum Zambakları, sezon boyunca 100 Studio’da izleyicisini bekliyor. “Kum Zambakları” insanlık tarihi boyunca çözülemeyen kadın erkek ilişkisini hem gerçek hem ironik hem de şiirsel boyutlarıyla ele alarak seyirciyi bir yolculuğa çıkarıyor. Tutkulu bir aşkın şiirselliğinin ve ruhları dans ettiren müziklerin yan yana geldiği bu oyun modern şehir hayatının içinde sıkışmış evli bir çiftin ilişki sürecine tanıklık etmemizi sağlıyor. Doğayı ve hayvanların doğal yaşamını yok eden insanlığın kendisiyle ve kadın erkek ilişkisi üzerinden birbiriyle olan çatışmasını eğlenceli bir dille tartışmaya açıyor. Seyirciler aşk ve şiddet arasında duygusal gitgeller yaşayan ve birbirini yok etmeye çalışan Duygu ve Fikret’in hayatının farklı evrelerine tanıklık ederken insanlığın doğayla olan ilişkini yeniden gözden geçirecek.

 

Kapı Açılış: 17.30 / 20.00 

Gösteri: 20.30

 

Bilet Fiyatları: 

Genel Satış: ₺143,00 

Balkon – Kısıtlı Görüş: ₺110,00 

Öğrenci: ₺88,00

 

CEM TUNCER QUINTET // 22 EYLÜL // touché // 22.00

Modern caz sahnesinin yetenekli isimleri Cem Tuncer Quintet ile 22 Eylül akşamı Zorlu PSM’nin caz kulübü touché’de bir araya geliyor! Cem Tuncer Quintet, beste ve aranjmanları Cem Tuncer’e ait olan orijinal müzikler çalıyor. Modern caz sahnesinin gözde isimlerini bir araya getiren grup, uzun yıllardır beraber çalmanın verdiği keyifle beste ve aranjmanlarını dinleyiciyle buluşturuyor.

 

Kapı Açılış: 19.30

Gösteri: 21.00 

 

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺154.00

 

SARP MADEN 4 // 23 EYLÜL // VESTEL AMFİ // 21.00

Sarp Maden, Ercüment Orkut, Alper Yılmaz ve Derin Bayhan'dan oluşan Sarp Maden 4, 23 Eylül akşamı touché’de sahne alacak! Dörtlü, karşılıklı etkileşime dayanan spontane ve sürprizli bir müzik yapıyorlar. Sarp Maden'in farklı albümlerde yayınlanmış bestelerinden oluşan bir repertuarları var. Müziklerinde caz, latin caz, blues ve rock gibi farklı tarzların unsurlarını kendi özgün çizgilerinde kullanıyorlar.

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺154,00

 

GÖKHAN TÜRKMEN ‘KONTEKST’ // 23 EYLÜL // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Gökhan Türkmen, 23 Eylül akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde! 13 yıla 7 Albüm, 2 EP ve 22 Single çalışması sığdırarak üretmeye devam eden Gökhan Türkmen, Nisan ayında kısa zamanda klasikleri arasına girmeyi başaran ve hala müzik listelerinin ilk sırasında yer alan “Mahşer”i yayınladı. Ardından haziran ayında Ahmet Mert Carim ile birlikte seslendirdiği “Herkes Yolunda” ile yaza giriş yapan Gökhan Türkmen, 2022 yılında hem üretmeye hem de konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Gökhan Türkmen’in 23 Eylül’de gerçekleşecek ‘Kontekst’ adını verdiği ve bütünlüğü vurguladığı, Turkcell Sahnesi'nde gerçekleşecek konseri merakla bekleniyor. Sevenlerine 360 derece sahne deneyimini yaşatacak olan şarkıcı GTR Müzik ve GTR Management bünyesindeki sürpriz konukları ve başarılı sahne performansı ile büyülü anlar yaşatacak!

 

Kapı Açılış: 20.00 

Etkinlik21.00

 

Bilet Fiyatları:

Avantajlı 1. Dönem: ₺132,00

 

PETER PAN VE VAROLMAYAN ÜLKE // 24 EYLÜL // TURKCELL SAHNESİ // 15.00

Akbank Çocuk Tiyatrosu ve Zorlu PSM iş birliğiyle, Akbank Sanat'ın 50. yılı için tiyatro sahnelerine kazandırılan Peter Pan ve Varolmayan Ülke, sezon boyunca Turkcell Platinum Sahnesi'nde!  Metin ve söz yazarlığını Mehmet Ergen’in üstlendiği müzikalin müziklerini Tuluğ Tırpan bestelerken koreografisini Beyhan Murphy üstlendi. Wendy her akşam kardeşlerine masallar anlatıp yataklarına yatırır. Ancak bu gece, farklı bir gecedir. Masalların büyümeyen çocuğu Peter Pan, koruyucu perisi Tinkerbell ile çıkagelir. Kahramanlarımız, peri tozunun da yardımıyla Varolmayan Ülke adında bir adaya yolculuğa çıkar. Adada korsanlar ve deniz kızlarıyla yaşadıkları maceralar, Kayıp Çocuklar’ın yaşamını değiştirecektir. Akbank Çocuk Tiyatrosu’nun 50. Yılı için özel olarak yazılan bu müzikal, sezon boyunca Zorlu PSM’de. J.M. Barrie’nin ünlü romanı Peter & Wendy’den uyarlanan bu özgün eser, pek çok tiyatro oyununa ve filme ilham veren karakterleri, yepyeni bir yorumla sahneye getirecek.

 

Kapı Açılış: 14.30 

Etkinlik15.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: ₺220,00

Kısıtlı Görüş Fiyat: ₺165,00

SELEN BEYTEKİN PROJECT // 24 EYLÜL // touché // 21.00 

8 yaşında piyano eğitimine başlayan Selen Beytekin, Ergican Saydam’ın özel öğrencisi olarak çalışmalarını sürdürdü. A Cappella korolarda deneyim kazanıp, koro yönetip daha sonra kendi korosunu kuran sanatçı 2007 yılında piyano çalıp şarkı söylemeye başladı. Kendi programını yapmaya başladıktan sonra Aşkın Arsunan, Ricci Benson, Spyro Gyra, Atilla Şereftuğ, Fatih Erkoç, Kerem Görsev ve Tony Jones gibi birçok kıymetli caz müzisyeniyle sahne aldı. Bu sırada inşaat eğitiminden sonra yine İTÜ’de mimarlık eğitimi alan Beytekin, televizyon ve radyoda da kendi programlarını sunmaya başladı. Şu an hem inşaat mühendisliği hem mimarlık, hem de müzisyen olarak kariyerine ve yurtdışında da konserlerini vermeye devam eden caz müzisyeni, eşsiz ekibiyle touché sahnesine konuk oluyor!

 

Kapı Açılışı: 19.30

Etkinlik : 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺198,00 

Genel Satış: ₺220,00

 

LOKALİZE : KAHRAMAN DENİZ // 24 EYLÜL // 100 STUDIO // 19.00

Çocukluğundan bu yana farklı hayaller kuran ancak 2013 yılında 2013 yılında kendi kendine öğrendiği müzik prodüksiyon programı sayesinde şarkılar yapıp amatörce vokal kayıtları almaya başlamasıyla hayat hikayesini farklı bir yöne çevirdi. Yazar ve karikatüristlik hayalleri önce grafik tasarım ile reklama daha sonra da müziğe evrilen Kahraman Deniz, 2016 yılında 8 şarkıdan oluşan ilk albümü '23' yayınlandı ve birkaç ay sonra 16 şarkılık ikinci albümü '46' piyasaya çıktı. Albümlerindeki tüm sözler ve müzikler kendisine ait olmakla birlikte, düzenlemelerinin çoğunu ve kapak tasarımlarını da kendisi yaptı. Yayınlanan albümlerin ardından teklilerini çıkarmaya devam etti. 'Sevsem' ile o zamana kadarki büyük çıkışını yakaladı. Devamında gelen diğer teklilerle, yakaladığı başarılı ivmeyi sürdürdü. 'Deniz ve Güneş' isimli sinema filminde beş şarkısı kullanıldı. Bunlardan en çok dikkat çeken, filmle aynı ismi taşıyan 'Deniz ve Güneş' şarkısı oldu. 2018 yılının son aylarında, Suç Mahalli ile kariyerinin ilk büyük çıkışını yakaladı. Bunu, Doğal Afetim ve Böyle Sever şarkıları izledi. Ardından, '19' isimli albümü ve ilk kez giriştiği konser turnesiyle durmaksızın yükselen sanatçı, 2020’nin Kasım ayında ‘6’ isimli albümünü yayınladı. ‘Son Durağın’ ile 2022’de tekrar yükselişe geçen Kahraman Deniz, teklilerini yayınlamaya hız kesmeden devam ediyor.

 

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Avantajlı 1. Dönem (Tükendi): ₺99,00 

Genel Satış: ₺121,00

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı