DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Zorlu PSM’de Bu Hafta; 7-13 Kasım

Zorlu PSM’de bu hafta, bu sene 10.

Zorlu PSM’de Bu Hafta; 7-13 Kasım
02.11.2022 15:50
252
A+
A-

Zorlu PSM’de bu hafta, bu sene 10. yılını kutlayacak olan Brand Week İstanbul, 7-11 Kasım tarihlerinde “Time to Reset” teması ile katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanırken, folk müziğin pagan mitolojisi ile en güzel birlikteliği olan Faun, 100 Metal katkılarıyla ilk İstanbul konseri için 12 Kasım Cumartesi akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak. Dünyanın en sevilen müzikallerinden biri olan “Damdaki Kemancı” ise Talimhane Tiyatrosu iş birliği ile 12 Kasım akşamı son kez Zorlu PSM’de temsil verecek. Öte yandan Radyo Eksen’den Gülşah Güray ve ekibinin müzik kreasyonlarını görsel hikayelerle birleştirip eş zamanlı iletişim yarattığı “İstanbul Vortex” adlı yeni program serisi bu hafta dinleyicilerle buluşmaya hazırlanırken birbirinden güzel çocuk etkinlikleri de bu hafta Zorlu PSM’de 7’den 70’e tüm izleyicilerini bekliyor.

 

BRAND WEEK ISTANBUL // 7-8-9-10-11 KASIM // ZORLU PSM // 10.00 

EMEA bölgesinin en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week Istanbul, yaratıcı dünyanın liderlerini ve pazarlama duayenlerini bu sene “Time to Reset” teması çatısında bir araya getiriyor. Yaratıcı endüstrileri, markalar dünyasını, hem toplumu hem de bireyi odağına alan, yarına yönelik iç görüleri farklı disiplinlerden uzmanlarla masaya yatıran Brand Week Istanbul, 7-11 Kasım tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek. 

 

Geleceğin yön veren trendlerini ve ilham verici hikâyelerini, yerel ve global isimlerin sunumlarıyla katılımcılarla buluşturacak olan festival; paneller, atölye çalışmaları, akademik seminerler, söyleşiler, marka lansmanları, networking buluşmaları, ödül törenleri ve sergileriyle bireyin ve toplumun anlam dünyasına ve ekonomiye yön vermeye devam edecek.

 

Kapı Açılış: 10.00

Etkinlikler: *çeşitli saatlerde

 

Bilet Fiyatları:

*değişkenlik göstermektedir

 

ANIL ŞALLIEL 166 DAYS // 12 KASIM // touché // 21.00 

Cazın üretken isimlerinden Anıl Şallıel, 12 Kasım’da solo albüm projesi olan 166 Days ile touché’de olacak. Türkiye’deki yeni nesil cazın en üretken temsilcilerinden biri olan saksafoncu Anıl Şallıel’in ilk solo albüm projesi olan “166 Days”, dünyanın çeşitli şehirlerinden esinlenerek dinleyiciyi kültürler arası bir yolculuğa davet ediyor. 

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺154,00

 

100 METAL SUNAR: FAUN İSTANBUL // 12 KASIM // TURKCELL SAHNESİ // 21.30

Folk müziğin pagan mitolojisi ile en güzel birlikteliği Faun, 100 Metal katkılarıyla ilk İstanbul konseri için 12 Kasım Cumartesi akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak. Faun 1998'de kurulan pagan folk ve Orta Çağ müziği yapan bir Alman grubudur. Grup üyeleri Faun’un kendine özgü tarzını, eski enstrümanları kullanarak ve vokalleri müziğin merkezinde tutarak oluşturuyor. Faun şarkı sözlerini Almanca, Latince, Yunanca ve bazı İskandinav dilleri başta olmak üzere çeşitli dillerde yazıyor ve bu sözleri Kelt arpı, İsveç arpı, hurdy-gurdy, gayda, cittern, flüt gibi enstrümanlarla eşsiz bir müziğe dönüştürüyor.

 

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 21.30

 

Bilet Fiyatları:

Genel Giriş – Ayakta : ₺357,50

 

DAMDAKİ KEMANCI // 12 KASIM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ //20.30

Dünyanın en sevilen müzikallerinden biri olan Damdaki Kemancı, Talimhane Tiyatrosu iş birliği ile 12 Kasım akşamı son kez Zorlu PSM’de temsil verecek. Damdaki Kemancı, Türk müziğinin en önemli kompozitörlerinden Nevit Kodallı’nın, bu ilk sahneleme için kaleme aldığı Türkçe sözlerle devam ediyor. Ayrıca, dönemin üslubuna yakın olarak, Türk tiyatrosunun en değerli oyun yazarlarından Güngör Dilmen’in, Devlet Tiyatroları için çevirdiği metin kullanılıyor. Daha önce izleyenler için yeni bir renk, izlemeyenler için tekrar bir fırsat olacaktır.

 

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 20.30 

 

Bilet Fiyatları;

1. Kategori: ₺198,00 

2. Kategori: ₺165,00

 

İSTANBUL VORTEX // 12 KASIM // 100 STUDIO // 22.00

Vortex, Radyo Eksen’den Gülşah Güray ve ekibinin müzik kreasyonlarını görsel hikayelerle birleştirip eş zamanlı iletişim yarattığı ve AC/DC, Metallica, Placebo, Nirvana yanı sıra Santigold, House of Pain, Moby, Empire of the Sun ve Robyn gibi başarılı müzisyenlerin şarkılarını duyabileceğimiz bir etkinlik serisi olarak 12 Kasım akşamı dinleyicileriyle buluşuyor.

 

Kapı Açılış: 21.00 

Etkinlik: 22.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış 1. Dönem: ₺99,00

 

BABYCONCERTS: MEVSİMLER-SONBAHAR // 12-13 KASIM // SKY LOUNGE // 11.00

Sezon boyunca mevsimler konseptiyle Zorlu PSM’de yer alacak konser serisinin ilki olan “Sonbahar”, Ekim ayında başlıyor. Dört müzisyenin canlı performansı ile gerçekleşecek klasik müzik konserinde küçük sanatseverler A.Vivaldi, W.A.Mozart, G.Rossini, G.Bizet gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini bir sonbahar masalının içinde dinleme imkanı bulacak. Vivaldi’nin ünlü Dört Mevsim’inden parçalara yer verilecek programda minikler gerçek bir balerinle de yakından tanışacak. 11:00’da başlayacak “Sonbahar” programı 0-4 yaş arası miniklerin katılımı için planlanmış olup, zorunluluk aranmayarak farklı yaştaki her çocuğa da açık olacaktır.

 

BABYCONCERTS: MEVSİMLER-SONBAHAR Kapı Açılış: 10.30

BABYCONCERTS: MEVSİMLER-SONBAHAR Etkinlik: 11.00

 

BABYCONCERTS FOR KIDS Kapı Açılış: 13.30

BABYCONCERTS FOR KIDS Etkinlik: 14.00

 

Bilet Fiyatları:

Üç Kişilik (1 Yetişkin +2 Çocuk veya 2 Yetişkin+ 1 Çocuk): ₺475,00

İki Kişilik (1 Yetişkin + 1 Çocuk): ₺316,50 

Tek Kişilik (12 Yaş ve Üstü): ₺178,00

 

CAN'IN SİHİRLİ DÜNYASI // 13 KASIM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12:00

“Geçmişin içinden gelen Gökkuşağı Ülkesi İnsanları, iyiliğin kıymetini bilmeyip onu yitirmeye başladıklarında sonsuz parlaklık ve güzellikteki Gökkuşaklarını kaybetmeye başlarlar. Dünyanın onlara biricik hediyesi olan gökkuşaklarını yeniden ülkeye getirmek için içlerindeki iyiliği ortaya çıkaracak birine ihtiyaç vardır. Bilir Nine’nin seçeceği bu kurtarıcı ile ülkelerinin yeniden rengarenk bir hal almasını beklerler. Bir efsaneye dönüşerek dilden dile dolaşan bu tılsımlı hikaye ile gökkuşağına kavuşma arayışı, her sene gerçekleşen Gökkuşağı Şenlikleri’yle bir ritüele dönüşür. Hikayemizin kahramanı Can’a armağan edilen 4 sihirli oyuncak, bizi Can’ın fantastik maceralarının içine atar. Kendimizi, aslında Can’ın içinde taşıması gereken 7 değeri temsil eden kral ve kraliçe ile Gökkuşağı’nın göz alıcı renklerine kavuşmasının sihirli yolculuğu içinde buluruz. Bu yolculuk sonunda tüm renklerin kendine özgü hikayelerine tanık olur ve arayışı anlamlı kılar.” Çevre bilincini, ahlak öğretileri ile çarpıcı ve etkili kılan “Can ve Sihirli Dünyası”, fantastik yolculuğuna minikleri ve yetişkinlerin içinde uykuda bekleyen o çocuğu dahil ediyor.

 

Kapı Açılış: 11.30

Etkinlik: 12.00 

 

Bilet Fiyatları;

1. Kategori: ₺220,00 

2. Kategori: ₺165,00

 

AMADEUS // 13 KASIM // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesi “Amadeus” yeni sezon temsillerine devam ediyor. Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertaiment iş birliği ile tiyatroseverlerle buluşan oyunun başrollerini Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Dilan Çiçek Deniz (Constanze Weber) paylaşıyor. Sahne önünde 35, sahne arkasında 20 kişiden oluşan toplam 55 kişilik dev ekibiyle sezonun en çok ses getiren prodüksiyonlarından birisi olan ve sahnelendiği her oyunda tüm biletleri tükenen Amadeus, dünyada bir ilk olan çalınabilir yazı karakteri sayesinde Pazarlama ve Reklamcılık alanlarında ödüller kazandı. 6 “Kristal Elma” ve 4 “Felis” ile bu ödülleri alan ilk ve tek tiyatro oyunu olmasının yanında “ADC 100th Annual Awards”ta “Logo” kategorisinde ödül alarak uluslararası alanda başarı kazandı. XX. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde Yönetmenimiz Işıl Kasapoğlu En iyi Yönetmen, Selçuk Yöntem Sürekli Mükemmeliyet, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment En İyi Prodüksiyon, olmak üzere 3 dalda ödüle layık görüldü.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 20.30

 

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: ₺445,00

2.Kategori: ₺325,00

3.Kategori: ₺245,00

4.Kategori: ₺195,00

 

 

KUM ZAMBAKLARI // 13 KASIM // 100 STUDIO // 16.00 ve 19.00

Zorlu PSM Prodüksiyon’un Ortak Yapım kapsamında hayata geçirdiği oyunu Kum Zambakları, sezon boyunca 100 Studio’da izleyicisini bekliyor. “Kum Zambakları” insanlık tarihi boyunca çözülemeyen kadın erkek ilişkisini hem gerçek hem ironik hem de şiirsel boyutlarıyla ele alarak seyirciyi bir yolculuğa çıkarıyor. Tutkulu bir aşkın şiirselliğinin ve ruhları dans ettiren müziklerin yan yana geldiği bu oyun modern şehir hayatının içinde sıkışmış evli bir çiftin ilişki sürecine tanıklık etmemizi sağlıyor. Doğayı ve hayvanların doğal yaşamını yok eden insanlığın kendisiyle ve kadın erkek ilişkisi üzerinden birbiriyle olan çatışmasını eğlenceli bir dille tartışmaya açıyor. Seyirciler aşk ve şiddet arasında duygusal gitgeller yaşayan ve birbirini yok etmeye çalışan Duygu ve Fikret’in hayatının farklı evrelerine tanıklık ederken insanlığın doğayla olan ilişkini yeniden gözden geçirecek.

 

Kapı Açılış: 15.30 / 18.30 

Etkinlik: 16.00 / 19.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺143,00

Balkon – Kısıtlı Görüş: ₺110,00 

Öğrenci: ₺88,00

 

LEVENT ERDEN İLE ZAHİRİ HAKİKAT // 13 KASIM // touché // 17.00 

Teknolojisiz dönemin “Kim, Nerede, Ne ile, Ne yapıyor?” kült oyununu katılan herkesle birlikte yeniden yorumluyor.  Zahiri Hakikat, sanal gerçekliğin miş'li geçmiş zamanı.  Daha önce hiç duyulmamış, her gün yepyeni, birlikte oluşturulan ve bir daha anlatılamayacak hikayeler…ler… ler… ler… Levent Erden, çocukluktan kalan yöntemlerle hiç anlatılmamış hikayeleri katılımcılarla beraber 13 Kasım akşamı touché'de yine o anda oluşturmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 16.30

Etkinlik: 17.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺121,00

 

KAAN SEKBAN SAÇMALAR // 13 KASIM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 18:00

Plaza hayatından cast ajanslarına dünyanın en saçma yolculuğuna hazır mısınız? 10 yıl boyunca kurumsal hayatta bir plaza insanı olarak çalıştıktan sonra yurt dışında oyunculuk eğitimi alıp beyaz yakalı hayata veda eden Kaan Sekban, kendi odasından yaptığı talk şovları bir adım öteye taşıyarak seyirci karşısına çıkıyor ve plaza hayatından cast ajanslarına, beyaz yaka dramlarından sosyal medyadaki davranış bozukluklarına kadar kendine has üslubuyla saçmalıyor.

 

Kapı Açılış: 17.00

Etkinlik: 18.00 

 

Bilet Fiyatları;

1. Kategori : ₺275,00 

2. Kategori : ₺220,00 

3. Kategori : ₺165,00

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı