DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

11. Boğaziçi film festivali'nin afişi yayınlandı !

   11.

11. Boğaziçi film festivali'nin afişi yayınlandı !
21.11.2023 14:10
94
A+
A-

   11. BOĞAZİÇİ FİLM FESTİVALİ’NİN

AFİŞİ YAYINLANDI!

 

 

Bu yıl 8-16 Aralık tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak olan 11. Boğaziçi Film Festivali’nin afişi paylaşıldı. 

 

 

Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl on birincisi düzenlenecek olan Boğaziçi Film Festivali, 9-16 Aralık tarihleri arasında sinemaseverlerle bir araya gelmeye hazırlanıyor. Türkiye ve dünya sinemasından seçkin örneklerin gösterimleri, ustalık sınıfları ve söyleşileriyle seyircilerini ağırlayacak olan 11. Boğaziçi Film Festivali’nin afişi minyatür sanatçısı Onur Hastürk imzası taşıyor. 

 

Festivalin dinamizminin ve zengin kültürünün ön plana çıkarıldığı afiş, klein mavisinin geometrik formu ile çağdaş ve güncel bir bakış açısını temsil ederken, etrafındaki tezhip süslemeleri ile gelenekselliğin izlerini taşıyor.

 

Afişin üst kısmında konumlanan ve altın motiflerle tasarlanan yunus deseniyle “Altın Yunus” ödüllerine ve festivalin prestijine vurgu yapan Hastürk, renk seçiminde kontrastı vurgulayarak görsel etkiyi artırıyor. Tasarım sürecinde, festivalin dinamizmini ve zengin kültürel bağlamını ön plana çıkarmaya odaklanan sanatçı, geleneksel ve çağdaş öğeleri afişte dengeliyor. 

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteği ve Anadolu Ajansı’nın Global İletişim Ortaklığı ile gerçekleşecek “11. Boğaziçi Film Festivali” ile ilgili tüm gelişmelere ve festivale dair güncel haberlere www.bogazicifilmfestivali.com ve festivalin resmî sosyal medya hesapları üzerinden erişilebilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı