DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

11. Boğaziçi film festivali'nin akreditasyon başvuruları başladı

11.

11. Boğaziçi film festivali'nin akreditasyon başvuruları başladı
29.11.2023 12:10
52
A+
A-

11. BOĞAZİÇİ FİLM FESTİVALİ’NİN

AKREDİTASYON BAŞVURULARI BAŞLADI

 

 

Bu yıl 8-16 Aralık tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak olan 11. Boğaziçi Film Festivali’nin basın ve endüstriye yönelik akreditasyon başvuruları başladı.

 

 

Son Başvuru Tarihi: 6 Aralık Çarşamba

 

 

Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından 8-16 Aralık tarihleri arasında on birincisi düzenlenecek Boğaziçi Film Festivali’ni takip etmek isteyenler için  akreditasyon başvuruları açıldı.

 

 

Türk ve dünya sinemasının son dönemde ilgi çeken yapımlarını izleyiciyle buluşturacak 11. Boğaziçi Film Festivali heyecanına ortak olmak, festivalin gösterim programı ve film söyleşilerini takip etmek isteyen sinemaseverler 6 Aralık Çarşamba saat 18:00’e kadar www.bogazicifilmfestivali.com adresi üzerinden başvuru yapabilir.

 

 

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteği, Turkcell ve Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğu, Anadolu Ajansı’nın Global İletişim Ortaklığı ve Türkmedya’nın ana medya sponsorluğu ile gerçekleşecek “11. Boğaziçi Film Festivali” ile ilgili tüm gelişmelere ve festivale dair güncel haberlere www.bogazicifilmfestivali.com ve festivalin resmî sosyal medya hesapları üzerinden erişilebilir. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı