DOLAR
32,5571
EURO
34,8682
ALTIN
2.429,07
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

2022 TOSFED Yıldızları Göçer ve Odabaşı

2017 yılından bu yana FIAT ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve yetenekli genç sporcular keşfetmeyi hedefleyen sosyal sorumluluk projesi ‘TOSFED Yıldızını Arıyor’un final yarışları, 21-23 Ekim tarihleri arasında TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde gerçekleştirildi.

2022 TOSFED Yıldızları Göçer ve Odabaşı
24.10.2022 15:50
382
A+
A-

2017 yılından bu yana FIAT ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve yetenekli genç sporcular keşfetmeyi hedefleyen sosyal sorumluluk projesi ‘TOSFED Yıldızını Arıyor’un final yarışları, 21-23 Ekim tarihleri arasında TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde gerçekleştirildi. Bu yıl 34’ü kadın toplam 522 adayın katıldığı elemeler sonunda belirlenen 10 erkek 4 kadın sporcu, üç ayrı formatta gerçekleşen yarışlarda mücadele ettiler.

Fiat Egea yarış otomobilleri ile piste çıkan sporcular ilk yarışta en hızlı tur zamanları, ikinci yarışta ise toplam tur zamanlarına göre sıralanırken üçüncü yarışta pist yarışı formatında toplu start ile birbirlerine karşı üstünlük sağlayabilmek için piste çıktı. 

 

Hafta sonu gerçekleşen her üç yarışı da kazanan Fatih Selim Göçer 2022 TOSFED Yıldızını Arıyor birincisi olurken, Emre Özcan Karademir ikinci ve Doğa Tosun da üçüncü oldular. Kadınlar klasmanında ise Eda Odabaş her üç yarışı da kazanarak en hızlı ismi olurken Nurefşan Şen ikinci ve Betül Gözde Öner üçüncü sırada yer aldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı