DOLAR
32,3296
EURO
35,0275
ALTIN
2.282,64
BIST
8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

24 Kasım Öğretmenler Günü Kartepe’de düzenlenen törenlerle kutlandı

Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Kartepe Belediye Başkanı Av.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kartepe’de düzenlenen törenlerle kutlandı
25.11.2022 13:10
217
A+
A-

Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, birim müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN IŞIĞI SİZLERSİNİZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “Her insanın yaptığı iş değerlidir. Öğretmenlerimiz canla başla kutlu bir adanmışlık içerisinde hizmet etmektedirler. Öğretmenler nesillerimizi imar etmektedirler. İnsanca yaşamanın yolu iyi eğitim almaktan geçmektedir. Bizim davamız insan davasıdır. Peygamber Efendimiz İnsanın en hayırlısı, insana hizmet edendir demektedir. Bu sözde öğretmenliği işaret etmektedir. Öğrencilerimizin ışığı sizlersiniz” dedi. 

 

BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Öğretmenlerimizin değerini anlamak için insanın yaşının biraz ilerlemesi gerekir. Bizde bu sıralarda oturduk. Öğretmenler günü o zamanlar sıradan bir gündü. Şimdi ise çok daha farklıdır. Tüm hemşehrilerim adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Hayatı bilmeden önce öğretmenlerimizi bilirdik. Bütün öğretmenlerimize şükran borçluyuz” açıklamasında bulundu.

 

ÖĞRETMENLERİMİZ DENİZ FENERİDİR

Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ise “Beşikten mezara kadar ilim öğretmek düsturuyla yaşıyoruz. Sonsuz okyanusta öğretmenlerimiz topluma aydınlıktan deniz fenerleridir. Bizlere yol göstermektedirler. Bazı mesleklerin ne yaptığını çok net görürüz. Öğretmenlerimizin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

 

DİLEK ÖDÜLLERİ VERDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçe genelinde kompozisyon, şiir ve resim dallarında yarışmalar, voleybol ve masa tenisi turnuvaları düzenlendi. Resim dalında İlkokul Üçüncüsü Sarımeşe İlkokulu öğrencisi Asya Çoruh, şiir dalında ortaokul Üçüncüsü Fatih Sultan Mehmet Orta Okulu öğrencisi Melis Baş, kompozisyon dalında lise Üçüncüsü Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Selen Tezer, voleybol turnuvasında ilçe dördüncü Leyla Sarıgöl Orta Okulu, üçüncü Pakmaya Muzaffer İncekara Orta Okulu,  masa tenisi turnuvasında beşinci Duygu Deniz Karabal, dördüncü Ahmet Karabal ve üçüncü Mustafa Çakır’a ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek tarafından verildi.

 

KOCAMAN ÖDÜLLERİ VERDİ

Resim dalında İlkokul İkincisi Sarımeşe İlkokulu öğrencisi Naz Tufan, şiir dalında ortaokul İkincisi Fatih Sultan Mehmet Orta Okulu öğrencisi Seher Çelik, kompozisyon dalında lise İkincisi Ali Fuat Başgil SBL öğrencisi Yağmur Kibar, voleybol turnuvasında ikinci olan Kılıçarslan İHO, masa tenisi turnuvasında ikinci olan Fikret Bayar’a ödüllerini Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman tarafından verildi.

 

YAMLI ÖDÜLLERİ VERDİ

Resim dalında İlkokul Birincisi Eşref Uslu İlkokulu öğrencisi Aysun Neslihan Kalafat, şiir dalında ortaokul birincisi Şehit Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu Orta Ortaokulu öğrencisi Zeynep Çopur, kompozisyon dalında lise birincisi Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Ahmet Yasin Yazıcıoğlu, voleybol turnuvasında birinci olan Kartepe Özel Eğitim Uygulama Okulu, masa tenisi turnuvasında birinci olan Onur Tokgöz’e ödüllerini Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı tarafından verildi. Ödül töreni sonrasında hazırlanan gösteriler büyük bir ilgiyle izlendi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı