DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

6. Kadın Emeği Festivali sona erdi

Çankaya Belediyesinin kadınlara gelir desteği amacıyla hayata geçirdiği Kadın Emeği Festivali bu yıl 6.

6. Kadın Emeği Festivali sona erdi
10.07.2023 14:20
87
A+
A-

Çankaya Belediyesinin kadınlara gelir desteği amacıyla hayata geçirdiği Kadın Emeği Festivali bu yıl 6. kez Başkentlilerle buluştu. 7, 8, 9 Temmuz’da Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenen Festival yağmurlu havaya rağmen konser, gösteri ve çocuklara yönelik etkinliklerle dolu geçti.

Çankaya Belediyesinin kadınlara gelir desteği amaçlı “Elimin Emeği Evimin Ekmeği” projesi kapsamında sürdürdüğü Kadın Emeği Festivali bu yıl 6. kez Başkentlilerle buluştu. 7, 8, 9 Temmuz’da Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenen Festival’de yaklaşık 200 kadınını el emeği ürünleri vatandaşların beğenisine sunuldu. Konser, gösteri ve çocuklara yönelik etkinliklerle dolu dolu geçen festival kadınların ürettiklerini gelire dönüştürmesine imkan sundu.

Çankayalı kadınların ekonomisine destek için çok sayıda proje ve etkinliği hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Taşdelen, “Kadınları her alanda güçlendirmek, eşit imkân ve hizmetler sağlamak amacıyla farklı alanlarda öncü çalışmalar yürütüyoruz. Bu yıl 6’ıncısını düzenlediğimiz festival ile katılımcı kadınlara gelir desteği sağladık. Çünkü Çankaya Belediyesi kadınların ve çocukların belediyesidir” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı