DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

8. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri başlıyor

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, 21- 22 ve 23 Temmuz tarihlerinde Yaşam Vadisi’nde düzenlenecek.

8. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri başlıyor
20.07.2023 18:40
139
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, 21- 22 ve 23 Temmuz tarihlerinde Yaşam Vadisi’nde düzenlenecek. 

Klasik müzikseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, sekizinci kez sanatseverlerin bir araya getirecek. 21-22 ve 23 Temmuz tarihlerinde Yaşam Vadisi 1.Etap içerisinde bulunan 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde gerçekleşecek etkinlikler klasik müziğin önde gelen isimlerini ağırlayacak. 21 Temmuz’daki açılış konserinde Şef Doç. Batuhan Uzgören yönetiminde İSP Oda Orkestrası sahne alacak. Genç Mezzosoprano Eylül Elif Arslan’ın konuk sanatçı olarak katılacağı konser 21.00’da başlayacak. Festivalin ikinci gününde ise Fly Quartet grubu genç Mezosoprano Seda Taşpınar ile birlikte sahne alacak. Festivalin son gününde ise Yüksek Sadakat grubu, Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve Beylikdüzü’nün yetenekli genç müzisyenlerinden oluşan ve kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası (BGSO) ile sahneye çıkacak.

“Tüm komşularımızı sanatın birleştirici gücünde buluşmaya davet ediyorum”

Beylikdüzü’nün kültür ve sanatın başkenti olması yolunda çalıştıklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “ Bu yıl 8. kez düzenlediğimiz Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri ile komşularımızı sanatla ve müzikle buluşturmaya devam edeceğiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılım olacağına eminim. Tüm komşularımızı sanatın birleştirici gücünde buluşmaya davet ediyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı