DOLAR
39,3627
EURO
45,5415
ALTIN
4.286,78
BIST
9.350,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Salı Açık
29°C
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
31°C

8. Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin 2’nci günü sağlık yürüyüşü ile başladı

MİLLİ ATLETLERLE SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜLER   Milas Belediyesi, oda ve kurumların işbirliğiyle düzenlenen 8.

8. Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin 2’nci günü sağlık yürüyüşü ile başladı
13.11.2022 16:20
243
A+
A-

MİLLİ ATLETLERLE SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜLER

 

Milas Belediyesi, oda ve kurumların işbirliğiyle düzenlenen 8. Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin ikinci günü Su Kemerleri ve Menteş Kavakdibi güzergahında gerçekleşen sağlık yürüyüşü ile başladı.

 

‘Milas’ta Hasat Zamanı’ sloganıyla düzenlenen 8. Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin ikinci günü; milli atletler Nagihan Karadere, Seda Ocak, Sema Aydemir, Milas Dağcılık – Doğa Sporları Kulübü, protokol üyeleri ve halkın katılımıyla gerçekleşen sağlık yürüyüşü ile başladı.

 

Milas’ın simgelerinden biri olan Su Kemerleri’nden başlayan ve yaklaşık iki kilometre sürerek Menteş Kavakdibi’nde sona eren sağlık yürüyüşüne katılan milli atletlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hayranlarıyla sık sık özçekim yapan milli atletler Nagihan Karadere, Seda Ocak ve Sema Aydemir Milas’taki şenlik coşkusuna ortak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

 

Sağlık yürüyüşü, güzergahın son noktası olan Menteş Kavakdibi’nde gerçekleştirilen kahvaltı etkinliği ile devam ederken; Başkan Tokat, milli atletler, sanatçı Zeynep Casalini ve ‘Muhtar’ olarak bilinen işletmeci Faruk Satış’ın katılımıyla Milas zeytinyağı ile menemen yapıldı. Sağlık yürüyüşü ve kahvaltı, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

 

Emek emek işlenen Zeytin Hasat Şenliği’nin coşkuyla, heyecanla, gururla devam ettiğini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Sizlerin sayesinde Milas Zeytin Hasat Şenliği dolu dolu geçiyor ve amacına ulaşıyor. Değerli konuklarımıza, destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı