DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

ACRONIS İlk Yapay Zeka Destekli Siber Koruma Yazılımını Tasarladı

Yedekleme ve siber güvenlik noktasında giderek artan ihtiyaca yönelik, ilk yapay zeka tabanlı Acronis Cyber Protect Home Office yazılımı kullanıma sunuldu.

ACRONIS İlk Yapay Zeka Destekli Siber Koruma Yazılımını Tasarladı
09.10.2023 17:20
120
A+
A-

Yedekleme ve siber güvenlik noktasında giderek artan ihtiyaca yönelik, ilk yapay zeka tabanlı Acronis Cyber Protect Home Office yazılımı kullanıma sunuldu. Siber koruma ihtiyaçlarını modern bir platformda karşılayan Acronis Cyber Protect Home Office, eksiksiz çalışan tek aktif güvenlik çözümü olarak ihtiyaç sahipleriyle buluştu. Acronis’e göre bireylerin %41’i verilerini nadiren veya hiç yedeklemezken, %61’i entegre bir çözümü tercih ediyor. Bu sebeple Acronis, yenilikçi yazılım ve yedekleme güvenliği sunan Acronis Cyber Protect Home Office’i bireyler, aileler, ev ofisi kullanıcıları ve küçük işletmeler için tasarladı. 

 

Siber güvenlik alanında küresel bir lider olan Acronis, son teknoloji siber koruma ve güvenli yedekleme için entegre çözümleriyle siber tehdit ortamını yönetmeye devam ediyor. Acronis verilerine göre bireylerin %41’i verilerini nadiren veya hiç yedeklemezken, %61’i entegre bir çözümü tercih ediyor. Yenilikçi yazılım ve yedekleme güvenliği ile tasarlanan Acronis Cyber Protect Home Office, bireyler, aileler, ev ofisi kullanıcıları ve küçük işletmeler için yüksek güvenlikli çözümler sunuyor. Yapay zeka destekli savunma mekanizmalarını, sağlam veri yedeklemeyi, uzaktan yönetim araçlarını ve mobil cihaz korumasını birleştiren Acronis Cyber Protect Home Office, bütünsel siber koruma standardını belirliyor.

 

“Verileri Korumak İçin Eksiksiz Bir Siber Koruma Çözümü Gerekiyor.” 

 

Yapay zekanın ilerlemesiyle birlikte siber suçluların ve taktiklerin de geliştiğini söyleyen Acronis Başkanı Gaidar Magdanurov, “Günümüzde sınırlı teknoloji uzmanlığına sahip olanlar bile karmaşık kimlik avı ve sosyal mühendislik saldırıları yoluyla çok sayıda kişiyi etkileyebilir. Verileri, uygulamaları ve sistemleri korumak, güvenlik ve veri yedeklemeyle entegre eksiksiz bir siber koruma çözümü gerektiriyor. Biz bireylerin verilerini, cihazlarını ve ev ofislerini korumak için daha iyi performans ve daha güçlü güvenlik sağlayan Acronis Cyber Protect Home Office güncellememizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Acronis Cyber Protect Home Office’in 4 Avantajı

 

Acronis Cyber Protect Home Office tüm kullanıcılara, güvenli yedeklemeyi ve yapay zeka tabanlı güvenliği sorunsuz bir şekilde tek platformda sunuyor. 

 

1. Yapay Zeka Tabanlı Siber Güvenlik İyileştirmesi: Yenilikçi yapay zeka yetenekleri, potansiyel tehditleri proaktif bir şekilde tespit edip etkisiz hale getiriyor. Fidye yazılımı saldırılarından otomatik kurtarma da dahil olmak üzere siber saldırılara karşı güvenliği en üst düzeye çıkarmak için iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) işlevini etkinleştirmek gerekiyor.

 

2. Yedekleme ve Klonlama: Acronis Cyber Protect Home Office, güçlü, güvenli yedekleme ve klonlama özellikleri sunuyor. Kullanıcılar, veri kaybı veya siber saldırı durumunda hızlı kurtarma sağlayan güvenilir yedeklemeyle kritik verilerini ve sistemlerini koruyor.

 

3. Uzaktan Yönetim: Acronis Cyber Protect Home Office kullanıcıları, siber güvenlik önlemlerini dünyanın her yerinden yönetmeleri için uzaktan yönetim araçlarıyla güçlendiriliyor. Bu ilave kolaylık ve esneklik, ortaya çıkan her türlü tehdide hızlı yanıt verilmesine olanak tanıyor.

4. Mobil Uygulama ve Yedekleme: Mobil cihaz üreticileri bazı depolama seçenekleri sunsa da çok cihazlı ailelerde çeşitli işletim sistemleri bulunabiliyor. Mobil kişileri, takvimleri, fotoğrafları, dosyaları ve verileri güvende tutmak için depolama yeteneklerine ve gelişmiş şifrelemeye sahip olan Acronis Cyber Protect Home Office’ın mobil uygulaması da bulunuyor. Bu özellik, cihazlar arasında sorunsuz bir şekilde çalıştığından erişim verilerine uygulama veya web arayüzü aracılığıyla her yerden erişiliyor.

Acronis Cyber Protect Home Office, çevrimiçi olarak ve seçkin satıcılar aracılığıyla yıllık paketler halinde satın alınabiliyor. 

Acronis Hakkında

Acronis, modern dijital dünyanın güvenlik, erişilebilirlik, gizlilik, özgünlük ve güvenlik (SAPAS) zorluklarını çözen entegre, otomatik siber koruma sağlamak için veri koruma ve siber güvenliği birleştirir. Hizmet sağlayıcıların ve BT profesyonellerinin taleplerine uygun esnek dağıtım modelleri ile Acronis, yapay zeka ile güçlendirilmiş yeni nesil antivirüs, yedekleme, felaket kurtarma ve uç nokta koruma çözümleri ile veriler, uygulamalar ve sistemler için üstün siber koruma sağlar. En son makine zekası ve blok zinciri tabanlı kimlik doğrulama teknolojileri ile desteklenen gelişmiş kötü amaçlı yazılımdan koruma ile Acronis, buluttan hibrit ve şirket içi ortama kadar her şeyi düşük ve öngörülebilir bir maliyetle korur.

Acronis, Singapur’da kurulmuş bir İsviçre şirketidir. Yirmi yıllık yenilikçiliğini kutlayan Acronis’in 45 lokasyonda 2.000’den fazla çalışanı bulunmaktadır. Acronis Cyber Protect çözümü 150’den fazla ülkede 26 dilde mevcuttur ve 16.000 servis sağlayıcı tarafından 750.000’den fazla işletmeyi korumak için kullanılmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı