DOLAR
32,3182
EURO
35,1213
ALTIN
2.298,63
BIST
9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Adrenalin ve eğlencenin doruklarda hissedileceği Big Boyz Festival Kalamış Marina'da başlıyor

Türkiye’nin ilk ve tek hobi – aktivite festivali Big Boyz Festival ile 3-4 Haziran 2023 tarihlerinde macera severlerin kalbi büyük bir heyecanla Kalamış Marina’da atacak.

Adrenalin ve eğlencenin doruklarda hissedileceği Big Boyz Festival Kalamış Marina'da başlıyor
15.05.2023 12:20
221
A+
A-

Türkiye’nin ilk ve tek hobi – aktivite festivali Big Boyz Festival ile 3-4 Haziran 2023 tarihlerinde macera severlerin kalbi büyük bir heyecanla Kalamış Marina’da atacak. Aksiyon ve eğlencenin zirve yapacağı, “büyüklere oyuncaklar” konseptiyle bu yıl 5.’si düzenlenecek Big Boyz Festival meraklılarına araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçları görme, deneyimleme ve alışveriş fırsatı sunacak.

Macera severlerin kalbi bu yıl yine büyük bir heyecanla İstanbul Kadıköy’deki Kalamış Marina’da 3-4 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Big Boyz Festival ile atacak. Türkiye’de yapılan en büyük açıkhava etkinliği olma özelliğini devam ettiren Big Boyz Festival, eğlence ve heyecan dolu aktivitelerin yanında renkli partilere de ev sahipliği yapacak. Heyecan dozunu bu yıl daha da artıracak olan Festival, hobi meraklılarına araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan, adrenalini doyasıya yaşatan araçları deneyimleme fırsatı sunacak. Bir çok markanın yeni ürünlerini meraklılarıyla ilk kez buluşturacağı festivalde hobi severler, adrenalin ve aksiyonun sınırlarını zorlayacak dopdolu 2 gün yaşayacak.  

Dev markalar bu sene de yer alıyor

Borusan Oto ve BMW Motorrad, Doğan Trend, MG Otomotiv ve Suzuki, Stafu-Pro, Otokoç, Motul, Victorinox, İzeştaş, Spormoto KTM, Harley Davidson, Mv Agusta, Ecovolt Scooter, Electrowind, Balcı Motor, Crawler, Java ve QJ Bluemotor, Amega, Büyüklere Oyuncaklar, Yemekalanı.com, Delapau Coffee, ve BBQ Sepeti gibi markalarla birlikte daha bir çok markanın yer alacağı Big Boyz Festival, bu yıl da aksiyon ve eğlenceyi zirvede yaşatacak. 

Big Boyz Festival’in organizasyon ortağı Heywork şirketinin kurucusu Koray Köprülü, katılımcı birçok firmanın piyasaya yeni sürdükleri ürünleri Big Boyz Festival’de ziyaretçilerle bu sene de buluşturacağını söyleyerek şu bilgileri verdiler: ‘’Festivalimizde birbirinden değerli bir çok marka ve eşsiz ürünleri yer alacak. BMW, Türkiye pazarına yeni sunduğu % 100 elektirikli yeni çağın öncüsü olan İX ve İX1 modelini “sürdürebirlik mottom” diyenlerlerle tanıştıracak.’’ 

Renkli partiler ve sınırları zorlayan etkinlikler bir arada. Hem de ücretsiz girişle!

Girişin ücretsiz olduğu festival boyunca ünlü Dj’ler performanslarını sergilerken, sahne şovları, 90’lar partisi ve dans gösterileri olacak. Ayrıca test sürüşleri, denizde jet surf ve flyboard, paten ve kaykay gösterileri gibi birçok spor aktiviteleri ziyaretçileri bekliyor olacak. Kadıköy Kalamış Marina’da sadece büyükler değil, çocuklar da aileleri ile birlikte Big Boyz Festival’de eğlence ve deneyim imkanı yakalayacaklar. Outdoor’a meraklı ziyaretçiler ise kamp malzemelerinin yer aldığı bir çok yaşam ekipmanlarını 2 gün boyunca inceleme fırsatı bulacaklar. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı