DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

AKM'de Çaykovski Esintileri : Trio Stradivarius AKM'de Müzikseverlerle Buluşuyor

Atatürk Kültür Merkezi, 25 Ocak Çarşamba akşamı AKM Tiyatro Salonunda Trio Stradivarius’u ağırlıyor.

AKM'de Çaykovski Esintileri : Trio Stradivarius AKM'de Müzikseverlerle Buluşuyor
19.01.2023 12:30
325
A+
A-

Atatürk Kültür Merkezi, 25 Ocak Çarşamba akşamı AKM Tiyatro Salonunda Trio Stradivarius’u ağırlıyor. Klasik müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak olan Trio Stradivarius, efsanevi besteci Pyotr İliç Çaykovski’nin oda müziğine kazandırdığı en seçkin eserlerinden oluşan özel bir programla sahnede olacak.

Geniş içerik seçkisi ve sanatın her dalında sunduğu etkinlikleriyle İstanbul’da kültür ve sanat etkinliklerinin kalbi olan Atatürk Kültür Merkezi, sanatseverleri yepyeni deneyimlerle buluşturmaya devam ediyor.

Atatürk Kültür Merkezinin “Sadece Çaykovski” temasıyla ağırlayacağı Trio Stradivarius, her biri kendi enstrümanlarında solist virtüöz olan; kemancı Kirill Troussov, çellist Benedict Kloeckner ve piyanist Alexandra Troussova’dan oluşuyor. Trio Stradivarius, çok nadir seslendirilen ve türünün tek örneği olarak nitelendirilen Çaykovski’nin “Piyano Üçlüsü Op.50’’ ile klasik müzikseverlere müzik ziyafeti yaşatacak. Trio’nun ünlü besteciye adadığı gece, Çaykovski’nin iç dünyasının derinliklerine doğru büyüleyici bir yolculuğa çıkartacak.

25 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00’de AKM Tiyatro Salonunda gerçekleşecek konserin biletleri biletinial adresinden temin edilebilir. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı