DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Anadolu Efes, Pub-Up Mavi Sahne ile İstanbullulara özgün bir sanat deneyimi yaşattı

Anadolu Efes, sinemadan tiyatroya, görsel sanatlardan müzik ve tasarıma 36 yıldır aralıksız olarak kültür-sanata desteğini sürdürüyor.

Anadolu Efes, Pub-Up Mavi Sahne ile İstanbullulara özgün bir sanat deneyimi yaşattı
21.07.2023 09:40
164
A+
A-

Anadolu Efes, sinemadan tiyatroya, görsel sanatlardan müzik ve tasarıma 36 yıldır aralıksız olarak kültür-sanata desteğini sürdürüyor. Anadolu Efes’in sanatı yeme-içme ve eğlence mekânlarına taşıdığı projesi “Pub-Up Mavi Sahne”, oyuncu Berkay Ateş’in sunumu ve sürpriz konuklarıyla seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Bugüne kadar Türkiye’nin pek çok kentinde izleyicilere özgün bir sanat deneyimi sunan Pub-Up Mavi Sahne, 18 Temmuz Salı akşamı yeni durağı Kadıköy Thales Cafe’de gerçekleşti. Etkinlikte, Berkay Ateş’e oyuncu konukları Umut Kurt ve Sitare Akbaş eşlik etti.

36 yıldır hayatı sanatla zenginleştiren Anadolu Efes, sanatın sürdürülebilirliğini ve erişilebilirliğini desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda şirket, 2018 yılında sahne bulmakta zorlanan alternatif tiyatro topluluklarını desteklemek ve başta üniversite öğrencileri olmak üzere tüm sanatseverlerin kaliteli yapımlara ulaşmasını sağlamak amacıyla Mavi Sahne platformunu kurdu. Bugüne kadar hem tiyatro salonlarında hem açık havada hem de dijital ortamlarda sanatseverleri tiyatro ile buluşturan Mavi Sahne, geçtiğimiz yıl başlayan ‘Pub-Up Mavi Sahne’ projesiyle şiir ve akustik müziği bir araya getirerek izleyicilere özgün bir sanat deneyimi sunmaya devam ediyor.

Pub-Up Mavi Sahne, oyuncu Berkay Ateş ve ünlü konukları eşliğinde İstanbul, İzmir, Antalya, Eskişehir, Ankara ve Adana gibi Türkiye’nin pek çok kentinde yeme-içme ve eğlence mekanlarında izleyicilerle buluştu. Son olarak 18 Temmuz’da İstanbul Kadıköy’de gerçekleşen Pub-Up Mavi Sahne’de Berkay Ateş, oyuncu konukları Umut Kurt ve Sitare Akbaş ile sahnedeydi. Sanatçılar, okudukları şiirler ve bu şiirler üzerine gerçekleştirdikleri söyleşinin yanı sıra akustik gitar performansıyla izleyicilerin beğenisini topladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı