DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Antalya Büyükşehir Belediye Kadın Basketbol Takımı, Beşiktaş'ı Yenerek Liderliğe Yükseldi

Antalya Büyükşehir Belediye Kadın Basketbol Takımı, Beşiktaş’ı Yenerek Liderliğe Yükseldi ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediye Kadın Basketbol Takımı, nefes kesen bir mücadeleye imza atarak Beşiktaş’ı 82-77 mağlup ederek ligin zirvesine yerleşti.

Antalya Büyükşehir Belediye Kadın Basketbol Takımı, Beşiktaş'ı Yenerek Liderliğe Yükseldi
24.09.2023 23:50
118
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Kadın Basketbol Takımı, Beşiktaş’ı Yenerek Liderliğe Yükseldi

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediye Kadın Basketbol Takımı, nefes kesen bir mücadeleye imza atarak Beşiktaş’ı 82-77 mağlup ederek ligin zirvesine yerleşti. Karşılaşma, Antalya’da büyük bir basketbol şölenine sahne oldu.

Antalya Büyükşehir Belediye Toroslar Basketbol Kulübü, ING Kadınlar Basketbol Ligi’nde üçüncü hafta karşılaşmasında Beşiktaş’ı ağırladı. Daha önce Nesibe Aydın GSK ve Tarsus Spor’u mağlup eden Antalya Toroslar, bu kez Beşiktaş karşısında üstün bir performans sergiledi. Karşılaşma, Antalya’da büyük bir basketbol şölenine sahne oldu.

 

ÇEKİŞMELİ KARŞILAŞMA

Karşılaşma oldukça çekişmeli geçti. İlk periyodu 21-17 önde tamamlayan Antalya Toroslar, devre arasına 40-32’lik skorla girdi. Üçüncü periyot ise 55-55 berabere tamamlandı. Ancak son periyotta üstünlüğü ele geçiren Antalya temsilcisi, maçı 82-77 kazanarak büyük bir zafer elde etti. Maçın en skorer oyuncusu 31 sayıyla Antalya Toroslar’dan Kelsey Renee Bone oldu. Bu galibiyetle Antalya Toroslar, ligin zirvesine yükseldi ve basketbol tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşattı.

 

ANTALYA’DA BASKETBOL YENİDEN CANLANACAK

Antalya Büyükşehir Belediye Toroslar Basketbol Kulübü Takım Koçu Selen Erdem, zorlu bir fikstürün içerisinde mücadele ettiklerini belirtti ve Beşiktaş gibi güçlü bir takımı yenmenin zorluğuna vurgu yaptı. Erdem, ayrıca maçtaki büyük taraftar desteğine teşekkür etti ve Antalya’da basketbolun yeniden canlanması için galibiyetlere devam etmek istediklerini söyledi.

 

BİR SONRAKİ MAÇ AVRUPA KUPASI RÖVANŞI

Antalya Büyükşehir Belediye Toroslar Basketbol Kulübü, bir sonraki mücadelesini Avrupa Kupası rövanş karşılaşmasında 28 Eylül Perşembe günü Uniao Sportiva’ya konuk olarak sürdürecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı