DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Aralıksız 17 saat derbi heyecanı hafta sonu beIN SPORTS’ta

Aralıksız 17 saat derbi heyecanı hafta sonu beIN SPORTS’ta
23.12.2023 14:46
61
A+
A-

Trendyol Süper Lig’de tüm gözler, 24 Aralık pazar akşamı Ülker Stadı’nda oynanacak dev derbiye çevrildi. Saat 19.00’da başlayacak maçta, lider Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak.  beIN SPORTS’un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de stattan yapacakları canlı yayınlarla, heyecan dolu mücadelenin nabzını tutacak.

 

ARALIKSIZ 17 SAAT DERBİ YAYINI

 

Maçın oynanacağı 24 Aralık Pazar sabahı 08.30’da yayınlanacak İstatistik Bankası Derbi Özel programıyla başlayacak olan Fenerbahçe – Galatasaray maçının yayınları, 25 Aralık’ın ilk saatlerinde sona erecek. 09.00’da ise Arşiv Süper Lig programında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Digiturk’lü yıllarda atılan tüm derbi golleri ekrana gelecek. beIN SPORTS ekranlarında saatler 10.00’ı gösterince ise ezeli rekabete damga vuran isimlerden Mert Nobre ile Selçuk İnanGoller&Anılar programına konuk olacak. Nobre ve İnan hem o günlere dair unutamadıkları anıları paylaşacaklar, hem de 2000’li yıllarda derbilerden atılmış en güzel 10 Fenerbahçe ve 10 Galatasaray golünü değerlendirecekler.

Fenerbahçe ile Galatasaray’da şampiyonluk yaşayan iki teknik direktör Ersun Yanal ve Hamza HamzaoğluŞampiyonların Yolu programında tecrübelerini ve yaşadıklarını Pazar günü saat 11.00’da beIN SPORTS’ta anlatacaklar. Bir Derbi Günü’nde ise Can Karadeniz, saat 12.00’da derbi öncesi bir günü taraftarlar için ekrana getirecek.

Geçtiğimiz sezon oynanan son iki derbi maçın geniş özetinin ardından ise beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER ortak yayınıyla saat 14.00’da Lig Merkezi ise Zeynep Özdemir’in sunumu, Tunç Kayacı ve Olcay Çakır’ın yorumlarıyla seyirci ile buluşacak. Saat 16.00’da ise 2000’li yıllardan günümüze Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan unutulmaz maçların hikayesi yayınlanacak.

Güntekin Onay’ın moderatörlüğünde; Emre Aşık, Ali Gültiken, Uğur Meleke ve Ersun Yanal’ın yorumları ile saat 17.00’dan itibaren dev derbi, maç önü, devre arası ve maç sonrasında, tüm boyutları ile beIN SÜPER LİG’de masaya yatırılacak. Seyhan Şaşko, Ali Gültiken ve Mustafa Doğan da saha kenarından canlı yayınlarla dev randevunun nabzını tutacak. Derbiye özel programların yanı sıra röportajlar, takımların son durumları, ayrıntılı istatistik bilgileri gün boyu beIN CONNECT, TOD ve beIN SPORTS ekranlarında olacak.

 

Yayın maratonu, bir beIN SPORTS klasiği haline gelen TRIO ile son bulacak. Deniz ÇobanBülent Yıldırım ve Bahattin Duran derbinin tartışmalı pozisyonlarını 23.30’dan itibaren TRIO programında ele alınacak.

 

DERBİ YAYININDA 100’DEN FAZLA GÖREVLİ

 

Sporseverlerin büyük merakla beklediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin heyecanı, gün boyunca beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Takımların tesislerden ayrılışından soyunma odasından görüntülere ve santraya kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarından tutulurken, dev mücadelede ise 24 stadyum kamerası ile sporseverler müsabakanın her anını doyasına izleyecek. 24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra, 2 motosiklet kamerası ile takımların tesislerden stada gelişine kadar her an canlı yayınlarla futbolseverlere aktarılacak.

 

Öte yandan 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknolojiyle donatılmış yayın aracı OBVAN içerisinde bulunan 20 kişilik ekip ile dev derbinin her dakikası kesintisiz bir şekilde deneyimli beIN SPORTS kadrosuyla ekranlara gelecek.

 

BEŞ KITADA DERBİ HEYECANI

 

beIN SPORTS’un küresel gücüyle dünyaya açılan Süper Lig karşılaşmalarına bir yenisi 24 Aralık akşamı eklenecek ve Fenerbahçe – Galatasaray derbisi dünya çapında beş kıtada 100’den fazla ülkede canlı olarak yayınlanacak. Derbi ayrıca Digiturk’ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce yorum seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak.