DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Avşar ve Savran Halkı Çalışmalardan Memnun

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları Halil Mutlu ve Mehmet Ateş, CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinden oluşan heyet; Avşar ve Savran’da tamamlanan çalışmaları inceledi, ardından vatandaşlarla buluşarak taleplerini dinledi.

Avşar ve Savran Halkı Çalışmalardan Memnun
21.09.2022 13:50
270
A+
A-

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları Halil Mutlu ve Mehmet Ateş, CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinden oluşan heyet; Avşar ve Savran’da tamamlanan çalışmaları inceledi, ardından vatandaşlarla buluşarak taleplerini dinledi.

 

Milas Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmaların yanı sıra vatandaşların taleplerini de dinliyor. Başkan Tokat ve beraberindeki heyet, mahalle ziyaretleri programı kapsamında salı günü Savran ve Avşar mahallelerinde tamamlanan çalışmaları inceledi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların sorunları da dinlendi.

 

“25’İN ÜZERİNDE MAHALLEDE ÇALIŞMALARIMIZ VAR”

Savran’da mahalle muhtarı İsmail Avcı ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Tokat ve heyet, ilk olarak vatandaşların taleplerini dinledi. Burada bir konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Programlarımız çerçevesinde Savran’da 2 bin 500 metrekarelik parke imalatıyla, 4 kilometreyi aşan bir asfalt imalatımız oldu. Mahallemizi önemli ölçüde rahatlattı. Bir yandan da mahallemizin yeni ihtiyaçları, yeni talepleri alabilmek için arkadaşlarımızla birlikte sizi ziyarete geldik. Ekonomik şartların zor olmasına rağmen ekiplerimiz Milas’ın her bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Şu an itibariyle 25’in üzerinde mahallede çalışan ekibimiz var. Biz de buraları tek tek ziyaret ederek yapılmakta olan işleri inceliyoruz. İşbirliği halinde çalışarak buradaki hayatı kolaylaştırmak için hizmet üretmeye çabalıyoruz. Firmalarımızın ve personelimizin yapmış olduğu çalışmalardan gayet memnunum. Emeği geçen herkese emekleri için teşekkür ediyorum.”  diye konuştu.

 

Başkan Tokat’ın konuşmasının ardından söz alan Savran Mahalle Muhtarı İsmail Avcı da çalışmaları için Milas Belediyesi’ne teşekkür etti.  Mahalle ziyaretleri, Savran- Avşar Karayolu’nda Milas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 4,2 kilometre uzunluğunda, yaklaşık 28 bin metrekarelik alanın asfaltlandığı yoldaki incelemenin ardından Avşar’da devam etti.

 

“MİLAS İÇİN AŞKLA ÇALIŞMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Başkan Tokat ve beraberindeki heyet, Avşar’a yaptıkları ziyarette Muhtar İsmail Kop ve mahalleli tarafından karşılandı. Muhtar Kop, “Avşar’a verilen hizmet 5 gün önce tamamlandı. Bunun dışında muhtarlığım döneminde Milas Belediyesi’nden çok hizmet aldık. Son gelen kısa vadede ve çok olumlu çalışmalar yapıldı. Başkanıma, müdürlerimize ve firmalara teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların her bölgede yapıldığını görüyoruz. Çalışmalardan oldukça memnunuz.” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Tokat ise, “Çalışmalar mahallemize hayırlı olsun. Daha önce yaptığımız istişarelerde mahallemizin ihtiyaçlarını tespit etmiştik. Bu anlamda planlamalar, programlar yapıldı. Takribi 6 bin metrekarelik parke imalatıyla Avşar’ın eli, ayağı tamamen düzelmiş vaziyette. Köye girişte gözümüz, gönlümüz açıldı. Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Milas için aşkla diyerek yola çıktık, çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı