DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

Axess, Özel Taksit Fırsatlarıyla Hayatı Kolaylaştırmaya Devam Ediyor

Akbank’ın yeni nesil çözümlere sahip kartı Axess, peşin ödemeleri taksitlendirme ve taksitli alışverişlere ise ek taksit imkanlarıyla fark yaratıyor.

Axess, Özel Taksit Fırsatlarıyla Hayatı Kolaylaştırmaya Devam Ediyor
02.08.2023 19:20
151
A+
A-

Akbank’ın yeni nesil çözümlere sahip kartı Axess, peşin ödemeleri taksitlendirme ve taksitli alışverişlere ise ek taksit imkanlarıyla fark yaratıyor. ‘Axess ile İyi Yaşayanlar’, Juzdan üzerinden ödemelerini diledikleri şekilde yönetiyor. 

Akbank, Axess’in yeni reklam filmi ile ekranlara taşıdığı ‘Taksit İste ve Ek Taksit’ özellikleri ile alışveriş ödemelerinde özel fırsatlar sunuyor. Axess sahipleri Juzdan ve Akbank Mobil üzerinden peşin ödemelerini taksitlendirebiliyor ve taksitli alışverişlerinde de ek taksit imkanından yararlanabiliyor.   Gülse Birsel’in yer aldığı yeni filmiyle Axess, alışveriş deneyimini ve bütçesini en iyi şekilde yönetmek isteyenleri ‘Axess ile İyi Yaşayanlar Kulübü’ne’ davet ediyor.

Axess’in ‘Taksit İste’ özelliği ile peşin alışverişlerde 18 aya kadar sonradan taksitlendirme yapmak mümkün. Taksitli alışverişlerde ise ‘Ek Taksit’ özelliği ile 16 aya kadar taksit olanaklarından faydalanılabiliyor. Ayrıca peşin alışverişlerden sonra tek bir talimat ile belirlenen tutar ve üzerinde kredi kartı harcamaları otomatik olarak taksitlendirilebiliyor. Axess’in fark yaratan taksit olanaklarından yararlanmak için Juzdan’a, Akbank İnternet’e veya Akbank Mobil’e giriş yapmak ya da 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezini aramak yeterli. Sektörel sınırlamalar, taksit sayıları ve diğer detaylar için axess.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı