DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Ayvalık’ta Kurtuluşun 100. Yılı Coşkusu Dev Orkestrayla Yaşandı

Ayvalık'ın Kurtuluşunun 100.

Ayvalık’ta Kurtuluşun 100. Yılı Coşkusu Dev Orkestrayla Yaşandı
16.09.2022 14:40
326
A+
A-

Ayvalık'ın Kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri Balıkesir Valiliği, Büyükşehir ve Ayvalık Belediyesi ortaklığında düzenlenen Senfonik Pop Konseri ile sona erdi.

 

Sanatçı Müjde Kızılkan ve Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı Balıkesir Kültür Orkestrası Amfitiyatro’da izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Kuvayı Milliye kenti Ayvalık’ın kurtuluşunun 100. yılı muhteşem bir konserle kutlandı. Balıkesir Vali Yardımcısı Şükrü Kara, Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez Koordinatörü Kazım Arslan konser sonunda sanatçılara çiçek takdim etti.

 

Kurtuluşun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında programın final etkinliği olarak düzenlenen konserde; Türk Pop Müziğinin güçlü sesi Müjde Kızılkan’a, 45 kişilik senfonik orkestra eşlik etti. Balıkesir Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı ile Balıkesir Kültür Orkestrası’ndan oluşan senfonik orkestra; Bando Albay Tarık Tal şefliğinde, Bando Yarbay Murat Keskin’in düzenlediği sevilen pop müzik eserlerini icra etti.

 

Balıkesir Kültür Orkestrası yaylı çalgılar grubunun da yer aldığı konserde; “Get Lucky”, “Chandeliere”, “Devil”, “Uptown Funk”, “Rolling in the Deep” gibi bilinen yabancı pop şarkıların yanı sıra “Sakın Gelme”, “Sana İhtiyacım Var”, “Yaz Dostum”, “Tavla” gibi sevilen Türkçe şarkılar dinleyicilerinde eşlik etmesiyle hep bir ağızdan seslendirildi.

 

45 kişilik dev orkestra kurtuluşun 100. yılında Ayvalık Belediyesi Büyük Park Amfitiyatro’daki izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Yerli, yabancı popüler şarkıların yanı sıra coşkuyu zirveye çıkaran marşlarla güzel bir geceye imza atan müzisyenler dinleyicilerden tam not aldı. Ayvalık Belediyesi Sosyal Medya hesaplarında da canlı olarak yayınlanan konser katılamayan yüzlerce kişiye ulaştı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı