DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Little Caesars şimdi PUBG Mobile'da

Little Caesars, dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE’a dahil olarak gençlere ve espora olan desteğini bir kez daha ortaya koyuyor.

Little Caesars şimdi PUBG Mobile'da
14.06.2023 15:00
126
A+
A-

Little Caesars, dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE’a dahil olarak gençlere ve espora olan desteğini bir kez daha ortaya koyuyor. Little Caesars PUBG MOBILE Menü ile oyuncuların oyun içinde alışveriş yapabilecekleri 60 UC, menü yanında hediye olarak verilecek. 

Enfes lezzetleri ile esporu ve esporcuyu destekleyen Little Caesars, espor alanındaki yatırımlarını kesintisiz sürdürüyor. Marka, Türkiye’nin ilk profesyonel espor kulübü İstanbul Wildcats Espor Kulübü ile olan iş birliğinin ve Little Caesars Pizza Espor Akademisi çalışmalarının yanı sıra dünyanın en popüler mobil oyunlarından olan PUBG MOBILE’a da dahil oldu. Yıl sonuna kadar devam edecek anlaşma kapsamında; Sezar’ın oyun içine entegre şekilde gençlerle bir arada olması; oyunda sürpriz hediyeler verilmesi, oyunculara özel PUBG MOBILE menü sunulması ve Little Caesars şubelerinde PUBG MOBILE konseptine uygun giydirmeler yapılması planlandı.

“Esporun yanında hatta içindeyiz”

PUBG MOBILE’a dahil olmanın heyecan verici bir adım olduğunu ifade eden Çelebi Gıda A. Ş. ve Little Caesars Pizza CMO’su Pelin Akın Çiftçioğlu, “Çeşitli iş birlikleri ve projelerle dört yılı aşkın bir süredir devam eden espora destek stratejimizi bir adım ileri taşıdık ve tam anlamıyla oyuna girdik. Son dönemde genç kitle için popüler olan espor dünyasını daha fazla destekleyerek, kendi ürünlerimizle bütünleştirip daha fazla bağ kurmayı hedefliyoruz. PUBG MOBILE iş birliğimizle orta boy pizza, 330 ml içecek ve oyuncuların oyun içinde alışveriş yapabilecekleri 60 UC hediyeden oluşan Little Caesars PUBG MOBILE Menü ile şubelerimizde de PUBG MOBILE rüzgârı estireceğiz. Yeni anlaşmamızla oyuncuların yanında, oyunun içindeyiz” dedi.

“Esporun sorumluluğunu taşıyoruz”

Pelin Akın Çiftçioğlu, “Bugüne dek yaptığımız çalışmalarda gençleri sadece müşteri olarak değil bir oyun arkadaşı olarak gördük. Little Caesars Pizza Espor Akademisi ile bağımsız esporcu yetiştirme ve profesyonel esporcu olma yolundaki oyunculara yol göstererek hedeflerine ulaşmalarına destek olma sorumluluğunu üstlendik. PUBG MOBILE kuşkusuz şu anda gençler arasındaki popülerliği çok yüksek düzeyde olan bir oyun. Yaptığımız bu iş birliği ile oyun içinde çeşitli sürprizler barındırarak oyuncuların yanında olan, onlara fayda ve gelişimlerine katkı sağlayan taraf olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı